U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Residentie 'Maurice' Knokke
Luxueuze appartementen

Dit project is reeds voor 60% verkocht. Het nieuwbouwproject van projectontwikkelaar Wedevelop (partner van Huysman Bouw), is gelegen in het hart van Knokke-Heist nabij Duinenwater (Tramweg 1 Knokke-Heist). In de residentie zullen er 23 luxe-appartementen, een commerciële handelsruimte en 36 parkeerplaatsen voorzien worden. 

Eyecatcher

Het project wordt een echte eyecatcher bij het binnenrijden van Knokke-Heist. Met oog voor detail, esthetiek en de moderne woonwensen biedt elk appartement veel licht, comfort en een sublieme levenskwaliteit.

De appartementen genieten allen van een mooi open zicht op het Maurice-Lippensplein. Deze omgeving heeft zich de laatste jaren gekenmerkt als een bloeiend stadsdeel. Op wandelafstand bevinden zich de zeedijk, het strand en het bruisende commerciële centrum van Knokke. 

Meer info? Bezorg ons jouw gegevens via het contactformulier op deze pagina en ontvang het volledige dossier via Pallen Agence! 

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Lokale makelaar

Agence Pallen

Contacteer Agence
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Brugge, Kolenkaai 32 - Res. Kaai 30

25 luxueuze appartementen op een steenworp van het historische centrum van Brugge.

Meer info
Project in de buurt

Oedelem (Beernem), Beekstraat

11 nieuwbouwwoningen te koop, 3 vrijstaande woningen en 8 halfopen woningen.

Meer info
Project in de buurt

Adegem (Maldegem), Dorp - 'Hof ter Walle'

Fase 2 project Hof Ter Walle: 16 moderne woningen met zuidgerichte tuin en praktisch ontwerp. Project in volle opbouw!

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief