U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Zorgeloos én
rendabel investeren

Laatste update: 10-05-2022

Bij een investering in nieuwbouw gaan veiligheid en rendement hand in hand. De lage rentes en financieringskosten, de gegarandeerde meerwaarde en de hoge huurkosten maken een vastgoedinvestering een enorm slimme belegging.

De voordelen van investeren
in een nieuwbouw opbrengsteigendom bij Huysman Bouw

  • Je kan kiezen voor een verhuurklaar lastenboek met optionele verhuring via Immo Huysman.
  • We kiezen steeds voor praktische en comfortabele ontwerpen die goed scoren bij een breed publiek.
  • Wij bouwen enkel projecten die goed scoren qua mobiliteit, bereikbaarheid en kindvriendelijkheid. Onze woningen zijn dan ook snel verhuurd: rendement vanaf de eerste dag.
  • We werken met een deskundig team van enthousiaste, toegewijde medewerkers en zorgvuldig geselecteerde externe partners die de uitvoering van je investering van a tot z coördineren.
  • Een nieuwbouwwoning is lange tijd onderhouds- en kostenvrij. We werken met streng geselecteerde materialen. Combineer dat met jarenlange ervaring en je krijgt de beste kwaliteit.
  • Elk jaar handtekenen we het Charter der Woningbouwers. Verkopen doen we volgens de Wet Breyne. Als klant ben je dus maximaal beschermd.

Interesse in een
investeringsproject?

Vier gouden regels
om te beleggen in nieuwbouw

Voorbeeld investeringsproject Huysman Bouw

Ratio boven emotie

Je koopt niet voor jezelf, je koopt een investering. Verplaats je dus in de leefwereld van kopers en huurders. 

Het doel is later verkopen met winst en tussentijds verhuren zonder last: je focus moet dan ook liggen op de leefwereld en behoeften van huurders en latere kopers.

Het is belangrijk om naar opbrengsteigendommen te kijken die de hoogst mogelijke opbrengsten kunnen genereren. Niet alleen de ligging, ook het beheer, de verhuur en de potentiële meerwaarde bij herverkoop zijn belangrijke elementen. 

Regels bij beleggen in nieuwbouw

Kies voor residentiële investeringen

Een investering in residentieel vastgoed is een zekerheid op lange termijn. Wonen is nu eenmaal een basisbehoefte en dat zal ook zo blijven. 

Beleggen in winkel- of kantoorgebouwen is te onderhevig aan onvoorspelbare schommelingen.

Spreid je vermogen

Investeer je vermogen niet allemaal in één belegging, maar kies er verschillende en houd ruimte voor een belegging in nieuwbouw.

Verkoop tijdig

Met nieuwbouw koop je energie- en kostenefficiënter en ben je een langere periode vrijgesteld van de klassieke vastgoedlasten zoals extra onderhoud en herstellingen.

Een verstandig vastgoedbelegger verkoopt dan ook zijn investering voor de grote kosten eraan komen. Dit houdt in dat je om de 10-15 jaar van vastgoedbelegging wisselt. 

Groep Huysman

Groep Huysman, het moederbedrijf van Huysman Bouw, verzamelt verschillende expertises onder één dak.

Je kan bij ons terecht voor investeringsadvies maar ook voor bank- en verzekeringszaken. Wil je je vastgoedbelegging verhuren of verkopen? Dan kan je aankloppen bij Immo Huysman.

We begeleiden je van analyse van je investeringsbehoefte tot het opstellen van een weldoordacht financieel plan. Dit totaalplan wordt geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd. Omdat wij alle mogelijke financiële productoplossingen verzamelen in dezelfde groep, kan je rekenen op transparante communicatie en een diepgaande expertise.

Investeringsadviseur Stijn Paredis

Investeren in vastgoed
neem vandaag de tijd om morgen te genieten!

Stijn Paredis

0475 28 83 84
BIV: 512105
Contacteer Stijn