U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Moderne luxe aan de Kolenkaai:
KAAI 30 Brugge

Dit project is reeds voor 40% verkocht. Aan de Kolenkaai, op een steenworp van het historische centrum van Brugge, zal projectontwikkelaar Wedevelop (partner van Huysman Bouw) samen met MM Estate Group dit nieuwbouwproject met 25  appartementen realiseren. De appartementen worden verdeeld over 2 gebouwen en 1 ondergrondse bouwlaag met parkeergelegenheden. 

Groene oase 

Een kwalitatieve buitenruimte is dé rode draad in het concept van KAAI 30. Naast de private terrassen zal ook een prachtige groenzone voorzien worden. Deze groene oase biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten midden in een bruisende stad! 

Een extra voordeel van deze buitenruimte is het prachtige uitzicht van alle appartementen. Aan de ene zijde genieten de bewoners van een groen zicht op de Leopold II laan, aan de andere zijde is er een subliem uitzicht op de Kolenkaai.

Meer info? Bezorg ons jouw gegevens via het contactformulier op deze pagina en ontvang het volledige dossier via één van onze bouwadviseurs.

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Oedelem (Beernem), Beekstraat

11 nieuwbouwwoningen te koop, 3 vrijstaande woningen en 8 halfopen woningen.

Meer info
Project in de buurt

Knokke-Heist, Tramweg-Knokkestraat - Res. Maurice

Residentie 'Maurice' aan het Maurice Lippensplein: 23 appartementen, 1 handelspand en 36 parkeerplaatsen!

Meer info
Project in de buurt

Wingene, Wulfhoekstraat

Project in opbouw: nog 2 halfopen bebouwingen met moderne architectuur beschikbaar.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief