U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Huysman Bouw
nieuwbouwprojecten

Laatste update: 1-03-2023

Je wil een woning (laten) bouwen en je bent op zoek naar een bouwbedrijf? Daarbij ga je niet over één nacht ijs. Net daarom ga je best in zee met een ervaren specialist waarop je kan bouwen mét vertrouwen.

Bij Huysman Bouw gaan we prat op eerlijkheid. What you see is what you get. Dat betekent maatwerk, flexibiliteit en energiezuinigheid. Steeds aan vaste, maar vooral eerlijke prijzen.

Van topkwaliteit naar tevredenheid!

Iedere Huysman Bouw medewerker wordt gedreven door passie. De passie om een onberispelijke woonbelevenis te garanderen. Voor ons staat dat gelijk aan energiezuinige, toegankelijke en comfortabele woningen op toplocaties. Steeds volgens de wensen van onze klanten. Maatwerk en perfectie, daar gaan we voor.

Als één hecht team investeren we in wederzijds vertrouwen en respect. Zo maken we het bouwproces zo transparant mogelijk.

De rode draad in ons verhaal? Topkwaliteit! Enkel zo creëren én onderhouden we langetermijnrelaties met klanten, partners en onze eigen medewerkers.

Interesse of een vraag?

Onze sleutel tot succes

Huysman Bouw, bouwen met vertrouwen

Bouwen
Met vertrouwen

Samen vormen we een enthousiast team van ervaren bouwprofessionals, doorgewinterde ingenieurs, en een vaste ploeg van onderaannemers. Daarmee bundelen we intussen meer dan 50 jaar bouwexpertise!

Meer specifiek bouwen we meer dan 130 woningen per jaar. Vandaag hebben we er al meer dan 5.000 opgeleverd! 

Het bouwbedrijf
voor sleutel op de deurwoningen

Vooral in Oost- en West-Vlaanderen hebben we een indrukwekkend aantal realisaties op ons palmares.

Denk: sleutel op de deur woningen, budgetwoningen, aantrekkelijke halfopen bebouwingen of riante villa's en zelfs luxueus afgewerkte appartementsgebouwen.

Wist je dat Huysman Bouw maar liefst 95% van de woningen realiseert op eigen gronden?

Ons
verhaal

Groep Huysman werd in 1969 opgericht door Carlos Huysman. In 1972 werden de bouwactiviteiten opgestart. Aanvankelijk zouden we enkel woningen bouwen. Al snel evolueerde deze activiteit naar het aankopen van bouwgronden en verkavelbare percelen. Meer zelfs, we begonnen grote woonprojecten te realiseren.

Later gaf Carlos de fakkel door aan zijn twee zonen Dominique en Peter Huysman en aan zijn neef Frans Huysman.

Peter beheert nu het zakenkantoor en de verzekeringsportefeuille. Dominique en Frans Huysman staan dan weer in voor de bouwactiviteiten en de immobiliën van de groep.

Over de verschillende domeinen heen bouwen we aan dromen en toekomstplannen van gezinnen. Van financiën tot vastgoed. Van advies tot verzekeringen. Dankzij de drie generaties aan ervaring bieden we een groot gamma aan mogelijkheden. Door de verschillende diensten te combineren genieten onze klanten van specialisatie én kruisbestuiving. 

Zo zie je maar, we zweren bij een totaalaanpak. Het is onze manier om 100% klanttevredenheid na te streven. 

logo Groep Huysman

Gespecialiseerd
familiebedrijf

Vier sectoren binnen één groep en één familie.
Met verschillende diensten bouwen we aan dromen en toekomstplannen.
Dankzij ruim drie generaties ervaring ontdekt u een groot gamma aan mogelijkheden.

Bank en verzekeringen

AXA bankkantoor, Huysman Verzekeringen, Huysman Yacht

Ontwikkeling projectgronden

Huysman Promoties

Immo, Woning & appartementsbouw

Huysman Bouw, Immo Huysman

Ramen en deuren

Ramaco

Overtuigd van de Huysman Bouw aanpak?

En ben je klaar voor een woning die jouw waarden en wensen weerspiegelt? Helemaal volgens jouw budget? Neem gerust contact op!

Bekijk ons aanbod