U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Huysman Bouw
dat is bouwen mét vertrouwen

Wanneer je kiest voor een sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoning bij Huysman Bouw, ben je zeker van een zorgeloze bouwervaring. Wij coördineren de uitvoering van je nieuwbouwproject van a tot z.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan en waarom je op ons kan bouwen mét vertrouwen?
 

Bouwadviseur Xavier Ally aan het woord

Onze
werkwijze

We garanderen 100% toegankelijkheid en 100% transparantie. Hoe doen we dat? Met een tiendelig stappenplan

Meer info
Project Lembeke

Onze
partners

Onze partners bouwen mee aan jouw nieuwe (t)huis. Samen gaan we voor maximale kwaliteit en service. Benieuwd wie zij precies zijn?

Meer info
Planbespreking en prijsberekeing bouwadviseurs Xavier en Ewout

Sleutel-op-de-deur van A tot Z

Meer weten over sleutel-op-de-deur bouwen? Kom er alles over te weten in dit dossier! Je vindt er een antwoord op al je vragen.

Meer info
icoon sleutel-op-de-deur

Al onze sleutel-op-de deur
nieuwbouwwoningen

Bekijk al onze woningen

De voordelen
van sleutel-op-de-deur

Sleutel op de deur: zorgeloos bouwen

Zorgeloos bouwen

Bij een sleutel-op-de-deurproject ligt de volledige verantwoordelijkheid bij de bouwonderneming. Je hoeft zelf geen offertes te vergelijken of aannemers te zoeken. Ook als er onvoorziene omstandigheden zijn, moet je je hierover nooit zorgen maken.

Sleutel-op-de-deur geeft je het geruststellende gevoel dat één persoon jouw project beheert. Je hoeft zelf geen planning op te maken of leveranciers op te volgen. Dat doen wij voor jou.

Sleutel op de deur prijsbepaling

Vaste prijs

Van het ontwerp en de ruwbouw tot de interieurafwerking: het totale kostenplaatje van een sleutel-op-de-deurwoning ligt op voorhand vast.

We bepalen de prijs door samen met jou alle mogelijke opties te bekijken. Zolang je achteraf geen nieuwe beslissingen maakt, heb je geen risico op meerprijzen. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Bovendien kunnen wij, als sleutel-op-de-deurbedrijf, pakketkortingen krijgen bij onze leveranciers en onderaannemers. 

Vaste timing

Als je kiest voor sleutel-op-deur krijg je vooraf een uiterste datum waarop je woning moet klaar zijn. Ook hierover moet je je dus nooit zorgen maken. We zorgen ervoor dat je op tijd kan verhuizen in jouw instapklare woning. Indien je zelf de coördinatie van je bouwproject in handen neemt, moet je er ook voor zorgen dat de verschillende aannemers en leveranciers vlot na elkaar de werken uitvoeren. Dit is zeker geen makkelijke klus.

Als sleutel-op-de-deurbedrijf werken we met onze eigen ploegen en vaste onderaannemers waardoor de timing nooit in het gedrang komt. 

Kwaliteit

Door de jarenlange ervaring als sleutel-op-de-deurbedrijf kennen wij de kneepjes van het vak. We werken met de beste en streng geselecteerde materialen, vaste onderaannemers waarop we kunnen bouwen met vertrouwen en onze eigen teams van ervaren vakmannen. De combinatie van dit alles: de beste kwaliteit!

Als je zelf bouwt en je hebt geen bouwervaring is het vinden van goede stielmannen met ervaring geen evidentie. Uiteindelijk is het steeds afwachten naar het resultaat. Bij een sleutel-op-de-deur woning mag je zorgeloos rekenen op feilloos uitvoerde werken.

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief