U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

4 energiezuinige woningen in opbouw
vlakbij centrum Maldegem

Deze 4 nieuwbouwwoningen zijn ontworpen met eenzelfde landelijke architectuur. De warme en natuurlijke gevelmaterialen zorgen voor een charmante uitstraling. In iedere woning is gezorgd voor een optimale woningindeling met telkens een inpandige garage, open leefruimtes én 4 slaapkamers. Bovendien geniet je door de grote raamparijten op ieder moment van de dag van veel lichtinval. 

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en wil je liever zelf je woning volledig afwerken? Alles is mogelijk en bespreekbaar. In dit project bieden we 1 woning (LOT3) te koop aan met een wind- en waterdichte afwerking.  Op die manier kan je zelf de afwerking uitvoeren en eventueel kosten uitsparen. Liever de afwerking toch door ons laten uitvoeren? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

De interieurafwerking van de loten 2 & 4 is 100% op maat. Je kiest zelf alle afwerkingsmaterialen a.d.h.v. de ruime budgetten die voorzien zijn in het lastenboek. Lot 1 zal instapklaar afgewerkt worden, hier werden de keuzes door onze interieurarchitect gemaakt. Standaard zijn energiezuinige technieken sowieso inbegrepen. Er is geluidswerende beglazing, een warmtepomp én vloerverwarming op beide verdiepingen voorzien. 

Benieuwd naar het volledige lastenboek? Onze bouwadviseur bezorgt je graag het volledige overzicht! 

Ligging en omgeving

Het project is gelegen in de Kleine Katsweg op 1 km van het centrum van Maldegem. Van hieruit is er een vlotte verbinding naar de Aalterbaan, de E34 en de N9

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
03
  • Grondopp.: 285
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Nee
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 4 slaapkamers

Prijs omvat: wind- en waterdicht
Prijs vanaf: €290.167
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Adegem (Maldegem), Dorp - 'Hof ter Walle'

Fase 2 project Hof Ter Walle: 16 moderne woningen met zuidgerichte tuin en praktisch ontwerp. Project in volle opbouw!

Meer info
Project in de buurt

Eeklo, Pokmoere

Grote zuid gerichte bouwgrond + achtergrond (totale oppervlakte van 3682m2). Vrij te koop: zonder bouwverplichting.

Meer info
Project in de buurt

Eeklo, Oostveldstraat 203

2 halfopen sleutel-op-de-deur woning waarbij lot 02 ook als bouwgrond (zonder bouwverplichting) mag verkocht worden. Grote percelen van +- 825m2.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief