U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Laat je inspireren door onze
landelijke woningen

Hou je van gezelligheid? Van authenticiteit en geborgenheid? Dan is een landelijke woning wellicht iets voor jou. Laat je inspireren door rustieke architectuur en gebruik unieke elementen om er jouw specifieke huis van te maken.

Als projectontwikkelaar zorgen we altijd voor een mooie variantie tussen moderne en landelijke architectuur. Benieuwd naar onze woningen? Bekijk dan zeker ons aanbod van sleutel-op-de-deur nieuwbouwprojecten in jouw buurt.

Onze nieuwbouwwoningen

Wat is landelijke architectuur?

Landelijke huizen worden geassocieerd met het platteland omdat de stijl vaak gebaseerd is op klassieke hoeves. Toch is het perfect mogelijk om ook in de stad landelijke woningen te integreren. Ze bestaan in alle vormen en maten: fermettes, cottages, pastorijwoningen en allerlei combinaties. Meestal is de keuken het hart van het huis, worden natuurstenen tegels gecombineerd met houten afwerking en heerst er een gezellige sfeer.

Past een rustieke huisinrichting bij mij?

Als je houdt van huizen met een rustgevende en warme uitstraling, in natuurlijke en authentieke materialen, dan bouw je best een woning met een landelijk grondplan. Elke woning is uniek, maar je kan zelf in de inrichting nog meer je persoonlijkheid naar voren brengen. Gebruik zachte stoffen en tapijten in je interieur, en combineer aardekleuren met verschillende nuances van wit.

Een landelijk huis
100% op maat

Bij Huysman Bouw streven we naar unieke woningen. Wanneer je dus kiest voor sleutel-op-de-deur bij Huysman Bouw, wordt je woning volledig op maat afgewerkt. De ontwerpers van onze landelijke woningen combineren moeiteloos charme met functionaliteit, voor een huis dat meteen als een thuis aanvoelt. 

Lees hier meer over onze werkwijze.

1

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief