U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Laat je inspireren door onze
moderne woningen

Is originaliteit essentieel voor jou? Houd je van strakke lijnen? Van open ruimtes en verrassende materiaalkeuzes? Laat je dan door ons begeleiden naar een hedendaagse woning op jouw maat.

Indien je toch nog zou twijfelen tussen een moderne of landelijke woning: in onze nieuwbouwprojecten zorgen we steeds voor een mooie variatie van architectuur.
Neem gerust een kijkje in ons aanbod. 

Onze nieuwbouwwoningen

Wat is moderne architectuur?

Er zijn evenveel moderne huizen als er eigenaars zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat er meestal terugkomt in een hedendaagse bouwstijl, is het belang van licht en ruimte. Grote glaspartijen zorgen voor natuurlijke verlichting over de hele woning. Optimaal ingedeelde volumes in strakke lijnen en geometrische vormen geven een gevoel van openheid. Moderne architectuur wordt gekenmerkt door een mix van materialen zoals gekleurde bakstenen, hout en kunststof, maar ook door eenvoud en minimalisme.

Past een hedendaagse huisinrichting bij mij?

Een modern huis is niet koud, maar juist warm en uitnodigend door de persoonlijkheid die je er zelf in kan leggen. Je kan de stijl van de architectuur doortrekken in het interieur en kiezen voor een minimalistische inkleding en strakke meubels. Of je doet iets helemaal anders en contrasteert de eenvoud van het huis met ronde vormen in verrassende kleuren, of met planten en natuurlijke materialen.

Een modern huis op maat

Onze ontwerpers doen er alles aan om jouw identiteit te laten doorsijpelen in hun designs. Samen creëren jullie een unieke woning op maat van jouw stijl en budget. Wanneer je dus kiest voor sleutel-op-de-deur bij Huysman Bouw, wordt je woning volledig op maat afgewerkt.

Lees hier alles over onze werkwijze. 

1

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief