U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Ben je eigenaar van vastgoed en zoek je een partner om je eigendom aan te verkopen? Ben je makelaar en heb je interessante eigendommen in jouw portefeuille?

Als projectontwikkelaar zijn wij steeds actief op zoek naar interessante locaties en projecten! Van braakliggende terreinen en bestaande panden tot landelijke gronden en midden in de stad. Elke eigendom dat zich op een interessante locatie bevindt, kan ontwikkeld worden. 

Onze aanpak

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek icon

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw wensen en verwachtingen. We bespreken de ontwikkelingsmogelijkheden en hoe jouw eigendom optimaal kan benut worden.

plannen bij lokale overheden aftoetsen icon

Zodra we weten in welke richting we verder moeten, toetsen we het concept af in ons uitgebreid netwerk en met onze contacten bij de lokale overheden. Zo kunnen we een helder, onderbouwd en vrijblijvend voorstel uitwerken.

Bouwadviseur Xavier Ally aan het woord icon

We lichten het concept en ons plan van aanpak gedetailleerd toe, zodat jij als verkoper een duidelijk overzicht krijgt van wat de mogelijkheden zijn. We sturen bij waar nodig zodat beide partijen zich in het voorstel kunnen vinden.

Bouwadviseur Xavier Ally aan het woord icon

Na goedkeuring van het voorstel kunnen we de verkoop afronden of het samenwerkingsproject opstarten. Als verkoper kan je hierbij rekenen op zowel financiële als juridische ondersteuning.

Welke eigendommen zoeken we?

Ben je van plan een villa, handelspand, bouwgrond,… te verkopen? We denken graag na over de mogelijke bestemmingen van jouw eigendom!

Wij ontwikkelen appartementen, villa’s, woonprojecten,… zowel op kleine als grote schaal, midden in de stad of in landelijk gelegen woongebieden.

Je kan ons contacteren voor de verkoop van:  

  • Braakliggende terreinen
  • Eigendommen op unieke locaties
  • Bestaand vastgoed 
  • Afbraakpanden 
  • Te renoveren eigendommen in steden 
  • Leegstaande fabrieks- of handelspanden
  • Reeds ontwikkelde verkavelingen 
  • Percelen bouwgrond 

Onze belofte

Expertise

Bij projectontwikkeling komt heel wat kijken. Als verkoper hoef je je hierover geen zorgen te maken. Je kan tijdens het volledige traject rekenen op ons team van experten!

We nemen het voortouw in de administratieve afhandeling en verbinden ons ertoe jou te ondersteunen met financieel, technisch en juridisch advies.

Correcte prijs

Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen we de waarde van onroerende goederen goed inschatten en zien we onmiddellijk het potentieel van een eigendom.

We stellen de verkoper centraal en werken de meest interessante oplossing uit. Altijd aan een eerlijke en correcte prijs.

Mooi resultaat

Wij creëren een project om trots op te zijn! Als projectontwikkelaar maken we er een punt van ons elk project esthetisch in de omgeving te integreren en een aangename woonomgeving te creëren.

Of het nu gaat over appartementen, villa’s of een kleinschalig woningproject: mooie architectuur, energiezuinige oplossingen en het nodige groen vormen de rode draad.

Project Oostakker - Pijphoekstraat
een mooi voorbeeld van hoe wij moderne architectuur integreren in de bestaande omgeving

>

Benieuwd naar het potentieel
van uw eigendom?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief