U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Ben je eigenaar van een stuk grond en zoek je een partner om je grond aan te verkopen of te laten ontwikkelen? Als projectontwikkelaar zijn wij steeds actief op zoek naar interessante locaties en projectgronden.

Van braakliggende terreinen en bestaande panden tot landelijke gronden en midden in de stad. Elke eigendom dat zich op een interessante locatie bevindt, kan ontwikkeld worden, zowel op kleine als op grote schaal. Hierbij stellen we jou als verkoper centraal en hangt elke beslissing af van je persoonlijke wensen. Naast alle financiële aspecten zorgen wij ook voor de nodige juridische ondersteuning.

Onze aanpak

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek icon

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is essentieel om te kunnen samenwerken, want wederzijds vertrouwen is voor elk project bijzonder belangrijk. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, en denken met je mee.

plannen bij lokale overheden aftoetsen icon

Zodra we weten in welke richting we verder moeten, toetsen we het concept af met enkele goede contacten bij de lokale overheden en in ons uitgebreid netwerk. Zo kunnen we een vrijblijvend, onderbouwd en helder voorstel op

Bouwadviseur Xavier Ally aan het woord icon

We lichten onze vrijblijvende offerte gedetailleerd toe, zodat alles duidelijk is. Bijsturen is uiteraard steeds mogelijk en doen we ook graag tot beide partijen zich in het voorstel kunnen vinden.

Bouwadviseur Xavier Ally aan het woord icon

Na goedkeuring van het voorstel kan het project opgestart worden. Een duidelijke, open communicatie met alle partijen is voor ons essentieel, zodat iedereen positief kan terugblikken op het project.

Voorbeeld project Huysman Bouw Lokeren Papestraat-Pastorijstraat
Voorbeeld project:
Lokeren Papestraat-Pastorijstraat

Onze belofte

Frans Huysman, Dominique Huysman, Peter Huysman

Correcte prijs

Huysman Bouw kan steunen op zijn eigen team van experten en de collega’s bij Huysman Promoties. Hierdoor kunnen we de waarde van onroerende goederen zeer goed inschatten.

Ons bedrijf is bovendien financieel gezond, waardoor ook jij op beide oren kunt slapen.

Expertise

Bij projectontwikkeling komt heel wat kijken, maar geen nood, voor jou wordt het een zorgeloze ervaring.

We nemen het voortouw voor de administratieve afhandeling en verbinden ons ertoe jou te ondersteunen met financieel, technisch en juridisch advies.

Mooi resultaat

Wie komt niet graag thuis in een mooie woonomgeving?

Als projectontwikkelaar maken we er een punt van om elk project esthetisch in de omgeving te integreren en een aangename leefomgeving te creëren. Mooie architectuur en het nodige groen vormen hierbij de rode draad.

Wil je weten wat de mogelijkheden van jouw onroerend goed zijn of hoe een samenwerking met Huysman Bouw er voor jou zou uitzien?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief