U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Huysman Bouw
begeleidt je naar jouw ideale woning

Landelijk of modern? 

Mensen die kiezen voor een huis in landelijke stijl, houden van gezelligheid. Ze genieten van uitgebreide familiediners in hun rustieke keuken, of lezen graag een boek bij de open haard. Hedendaags comfort is belangrijk, maar een klassieke of nostalgische uitstraling staat voorop.

Er zijn ook heel wat mensen die zich bij de durvers rekenen, en die kiezen voor moderne architectuur. Ze hebben veel licht en ruimte nodig om gelukkig te zijn in hun woning, dragen originaliteit hoog in het vaandel en kleuren niet graag binnen de lijntjes.

Moderne nieuwbouwwoning

Honderd procent jij!

Onze specialisten begeleiden je naar een huis op jouw maat. Honderd procent jij! We doen dat door met je te praten en je de beste en meest kwalitatieve mogelijkheden voor te stellen. We luisteren naar wat je absoluut niet wil, en naar wat je net uiterst belangrijk vindt.

We raden je ook aan om zelf een moodboard aan te leggen, kijkwoningen te bezoeken en mooie foto’s te zoeken op Instagram of Pinterest. Hoe meer wij een beeld krijgen van jouw persoonlijkheid, hoe vlotter de weg naar jouw ideale woning.

Ons project in jouw buurt!

Als projectontwikkelaar ontwerpen we ieder project in functie van de omgeving. Onze architecten zorgen steeds voor een gevarieerd aanbod van zowel landelijke als moderne woningen. We bieden projecten met enkel moderne of landelijke woningen, maar ook verkavelingen waar je een mooie variatie vindt tussen beide architectuurstijlen. Neem zeker een kijkje naar onze nieuwbouwprojecten in jouw buurt!

Inspiratie

Onze gratis inspiratiegids in je brievenbus

De inspiratiegids van Huysman Bouw kan je helpen om je ideeën vorm te geven, je te inspireren en je creativiteit te prikkelen. Het is een goede vertrekbasis om met ons in open dialoog te treden. Aan de hand van voorbeeldplannen tonen we hoe wij op een doordachte manier zorgen voor een optimale woningindeling. Alles om jou een maximum aan wooncomfort te bieden in je nieuwe woning. Onze tip? Gebruik de gids samen met het lastenboek en de prijslijst om in te schatten welke woning het best past bij jou en je budget.

Vraag jouw exemplaar aan

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief