U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Nieuws, tips en informatie

Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van de betaalbare woningen. Je vindt hier ook tips en meer informatie over investeren, bouwen, verbouwen, kopen en verkopen. Zowel woningbouw, appartementbouw als bouwgronden.

Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker eens contact met ons op. Alvast veel leesplezier!

Charter der woningbouwers

Het Charter der Woningbouwers

7-01-2021

De aankoop van een woning is een ingrijpend moment in je leven. Hoe vind je een betrouwbare partner voor je droomwoning? 

Lees verder
Beleggen in vastgoed

Investeren in vastgoed: appartement of eengezinswoning?

16-12-2020

Investeren in vastgoed is een slimme belegging. Maar kies je dan best voor een appartement, of toch maar een eengezinswoning? 

Lees verder
Wat is een schuldsaldoverzekering

Schuldsaldoverzekering uitgelegd in 7 duidelijke stappen

3-12-2020

Een schuldsaldoverzekering beschermt je erfgenamen in het geval van een plots overlijden. Kies de juiste bescherming voor hen, en de meest voordelige voor jou.

Lees verder
Investeringsvastgoed

Is lenen interessant bij een vastgoed- investering?

10-11-2020

Lenen voor een vastgoedinvestering, is extra interessant! Welke financieringsvormen bestaan er voor opbrengsteigendommen? 

Lees verder
Garantie bij nieuwbouw

Welke garanties beschermen jou en je nieuwbouw?

10-11-2020

Als je nieuwbouw wordt opgeleverd, wil je zeker zijn dat hij voldoet aan alle eisen en dat er geen gebreken zijn. Daarom geniet je van verschillende garanties.

Lees verder
Hoeveel lenen voor de aankoop van een huis

Hoeveel kan je lenen voor de aankoop van een huis?

10-11-2020

Om je totale aankoopbudget te bepalen moet je weten hoeveel geld je kan lenen. Deze beslissing is grotendeels gebaseerd op vier factoren.

Lees verder
Naleving Wet Breyne door aannemer

Wet Breyne beschermt koper van nieuwbouw

10-11-2020

Ben je van plan om een huis te laten bouwen of een sleutel-op-de-deurwoning te kopen? Controleer dan zeker of de aannemer de Wet Breyne naleeft. 

Lees verder
Je kind steunen bij de aankoop van een woning

Je kind helpen bij de aankoop van een woning

10-11-2020

Heel wat ouders willen hun kinderen een financieel duwtje in de rug geven. Maar wat is nu de beste manier om je kind te helpen bij het kopen van een huis?

Lees verder
Ventileren is goed voor je huis én je gezondheid

Het belang van ventilatie in een hedendaagse woning

10-11-2020

Voor een gezond binnenklimaat is correcte ventilatie een must. Lees hier alles over hoe een ventilatiesysteem werkt en waarom het zo noodzakelijk is.

Lees verder
Beleggen in vastgoed als pensioenopbouw

Je pensioen beleggen in baksteen

10-11-2020

Het wettelijke pensioen stelt niet veel voor. Een extra spaarpotje aanleggen, kan op allerlei manieren. Heb je ook al eens nagedacht over beleggen in vastgoed?

Lees verder
Besparen met een warmtepomp

Besparen met een warmtepomp

10-11-2020

Er altijd warmpjes, of net lekker fris, bijzitten… Met een warmtepomp kan het allemaal! Ontdek in dit artikel waarom een warmtepomp ook interessant kan zijn.

Lees verder
Klantengetuigenis Huysman Bouw

Klantengetuigenis: Stefanie en Wesley

10-11-2020

13 jaar lang fantaseerden Stefanie en Wesley al over hun droomwoning in ware pastorijstijl. Met hun nieuwe woning beleven ze nu hun droom elke dag! 

Lees verder

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief