Wachtebeke, Hoge Akkerstraat

Tussen Hoge Akkerstraat en Stationsstraat

 • Nog 1 gesloten bebouwingen
 • Lot 33 staat casco gebouwd, opleveringsklaar in < 6 maand
 • Moderne bouwstijl
 • Kies zelf uw afwerkingsmaterialen

In een bestaande verkaveling te Wachtebeke beschikken wij over 13 loten bouwgrond: 10 HOB en 3 GB. De woningen werden ontworpen maar de plannen kunnen gepersonaliseerd worden.

Ontspanning en werkgelegenheid in de onmiddellijke omgeving

Dit uiterst aantrekkelijke dorp ligt op 20 km ten noorden van Gent en wordt in het noorden begrensd door Zeeuws-Vlaanderen. De naam Wachtebeke is o.a. bekend omwille van het Provinciaal Domein Puyenbroeck. De Gentse Haven die dankzij o.a. Arcelor Mittal en Volvo Cars gent massa's werkgelegenheid biedt ligt op amper enkele autominuten verwijderd. De E34 zorgt voor een vlotte verbinding Antwerpen en Knokke.

13 ruime nieuwbouwwoningen

De 13 nieuwbouwwoningen, 10 halfopen en 3 gesloten bebouwingen, zijn gelegen tussen de Stationsstraat en de Hoge akkerstraat te Wachtebeke. Hier werken wij mee aan de realisatie van een gezellige woonbuurt in een bestaande verkaveling. Om u een totaalprijs (grond+woning) te kunnen aanbieden werden reeds plannen ontwikkeld binnen de stedenbouwkundige voorschriften. De indeling en materiaalkeuze kan echter door u steeds worden gepersonaliseerd.
Xavier Ally Large

Direct info?

Bel Xavier

T 0497/59.99.95

Klik op een perceel naar keuze voor meer info.

Preview

Lot

Grondopp.:

Bouwstijl:

Prijs:

(prijs omvat )

Klik voor meer info

Lotinformatie
Lot 33

 • Lotnummer: 33
 • Grondopp.: 203m²
 • Bouwstijl: ligt vast
 • Recente bestemming: Woongebied
 • Stedenbouwkundige vergaunning: ja
 • Verkavelingsvergunning: nee
 • As built attest: nee
 • Wettelijke info

Prijs: €288.040 (prijs omvat grond + constructie)

Prijzen & informatie

LotOpp.Type - StijlStatusSlpk.Prijs omvatPrijs*Plannen
33203,00 m² GB woning - ligt vast WWD **3grond + constructie€288.040 PDF Contact

* De vermelde prijs is steeds excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.
** WWD = Huidige bouwstatus wind-waterdicht

Wachtebeke Large
Wachtebeke Large

Beleggen in vastgoed als vermogensplanning?

Wenst u een uitgewerkt totaalplan voor de aangroei van uw vermogen met investering in een zorgeloze vastgoedbelegging? Investeer dan in nieuwbouwvastgoed!

Op korte termijn zorgt de huuropbrengst voor een permanente bron van inkomsten en op lange termijn geniet u van een quasi zekere meerwaarde.

Contact

Leningsimulator

Bereken uw maandelijkse afbetaling

Bereken uw woonlening met vaste maandelijkse aflossing aan de hand van onze woonleningen simulator. Standaard wordt de goedkoopst aangeboden woning weergegeven en stellen we een eigen inbreng voor van 20%.

U kan echter zelf de rentevoet en de looptijd aanpassen om een alternatief scenario te berekenen. De opgegeven rentevoet is enkel een indicatie. Gelieve de juistheid van de rentestand bij de uw bankinstelling te verifiëren

Maandelijkse afbetaling: € 0,00