Koksijde, Doornenhof

 • Casco gebouwde halfopen nieuwbouwwoningen

Charmant woonerf in Belle Epoquestijl met mooi aanbod van HOB (297-384 m²). Bouwwerken zijn reeds gestart, casco mogelijk (gvg-wg-gdv-gvkr-vv-E80/E70)

Het project, de bereikbaarheid en de nabije omgeving

In het centrum van Koksijde realiseren wij een gezellig woonerf met 17 woningen. Het Doornhof is een zijstraat van de Kerkstraat, en ligt op amper 3 kilometer van het strand. Het station ligt op 5 kilometer, de E 40 op 8 km.

Het concept en de architectuur

Het project werd ontworpen en uitgevoerd in verfijnde architectuur refererend aan de Belle Époque stijl. Kenmerkend hiervoor is het houten vakwerk dat werd ingewerkt in de gevels. Ook de indeling van de woningen werd weldoordacht, maar kan altijd gepersonaliseerd worden naar uw eigen noden. De woningen kunnen ruwbouw, wind- en waterdicht verkocht worden, of gedeeltelijk afgewerkt.

De Gemeente

Op 10 km van de Franse grens ligt Koksijde, één van onze meest zuidelijke badsteden. Koksijde heeft allure, dat bewijzen de promotiefilmpjes op de website van de gemeente: http://bezoeker.koksijde.be/promofilm_koksijde/default.aspx. Er valt altijd wat te beleven, maar de grote overrompeling blijft (gelukkig) uit, het blijft gezellig en leefbaar.
Ewout Vd Bussche Large 170124 170338

Direct info?

Bel Ewout

T 0497/58.88.88

Klik op een perceel naar keuze voor meer info.

Preview

Lot

Grondopp.:

Bouwstijl:

Prijs:

(prijs omvat )

Klik voor meer info

Lotinformatie
Lot 03

 • Lotnummer: 03
 • Grondopp.: 313m²
 • Bouwstijl: ligt vast
 • Recente bestemming: Woongebied
 • Stedenbouwkundige vergaunning: nee
 • Verkavelingsvergunning: nee
 • As built attest: nee
 • Wettelijke info

Prijs: €349.232 (prijs omvat grond + constructie)

Prijzen & informatie

LotOpp.Type - StijlStatusSlpk.Prijs omvatPrijs*Plannen
03313,00 m² HO woning - ligt vast WWD **3grond + constructie€349.232 PDF Contact

* De vermelde prijs is steeds excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.
** WWD = Huidige bouwstatus wind-waterdicht

20181005132926 Koksijde Doornhof Lot C03C 1 A 1 B 2 A 2 B Nieuw2 960X550Px
20181005132926 Koksijde Doornhof Lot C03C 1 A 1 B 2 A 2 B Nieuw2 960X550Px

Beleggen in vastgoed als vermogensplanning?

Wenst u een uitgewerkt totaalplan voor de aangroei van uw vermogen met investering in een zorgeloze vastgoedbelegging? Investeer dan in nieuwbouwvastgoed!

Op korte termijn zorgt de huuropbrengst voor een permanente bron van inkomsten en op lange termijn geniet u van een quasi zekere meerwaarde.

Contact

Leningsimulator

Bereken uw maandelijkse afbetaling

Bereken uw woonlening met vaste maandelijkse aflossing aan de hand van onze woonleningen simulator. Standaard wordt de goedkoopst aangeboden woning weergegeven en stellen we een eigen inbreng voor van 20%.

U kan echter zelf de rentevoet en de looptijd aanpassen om een alternatief scenario te berekenen. De opgegeven rentevoet is enkel een indicatie. Gelieve de juistheid van de rentestand bij de uw bankinstelling te verifiëren

Maandelijkse afbetaling: € 0,00