Heule, Molenstraat

Gelegen in de Gerard Debaetsstraat, nieuwe straat tussen Molenstraat en Jakob Vandervaetstraat

  • Laatste woningen in moderne bouwstijl
  • Vrije keuze van vloeren, keuken, sanitair,... voor lot 28
  • Instapklaar afgewerkt (lot 24)
  • Oprit, terras, inzaaien gras en omheining inbegrepen
  • Zeer volledig lastenboek

Op zoek naar een ruime landelijke of moderne woning? In deze verkaveling bieden wij u een gevarieerd aanbod van 14 halfopen en 21 gesloten bebouwingen in diverse bouwstijlen.

HEULE | MOLENSTRAAT - 35 NIEUWBOUWWONINGEN

ACTIEVE GEMEENTE

Op een kilometer in vogelvlucht van het kloppend hart van Kortrijk, realiseren wij op de hoek van de Molenstraat met de Jakob Vandervaetstraat een residentiële woonbuurt met 14 halfopen en 21 gesloten nieuwbouwwoningen. Dankzij de nieuw aangelegde doodlopende straat zijn alle loten gemakkelijk bereikbaar en kunnen de kinderen veilig spelen. Bij de indeling van de verkaveling werd rekening gehouden met het voorzien van het nodige groen. Bovendien worden parkeerzones aangelegd zodat koning auto de verkaveling niet domineert.

SUBLIEME LIGGING

Het station ligt vlakbij (2,5 km, of 8 minuten met de fiets), de R8, de ring rond Kortrijk, ligt op nog geen 3 km (5 minuten met de wagen) en brengt je vlot naar de E17, E403, A19. De alledaagse boodschappen doet u gemakkelijk met de fiets!

MODERN OF LANDELIJK

Diversiteit is een eigenschap die onze projecten wel vaker kenmerkt. In dit concept werken we met twee kernen: één met landelijke toets, één met moderne toets. Door de weloverwogen keuze van de materialen en soberheid in het ontwerp, is het resultaat een geslaagde combinatie van beide stijlen.

De architectuur van de woningen is van de hand van architectenburo Berkein (Aalter). Niet alleen oriëntatie, functionaliteit, licht en ruimte spelen een prominente rol in hun ontwerpen, maar ook de intense verbondenheid met de omgeving krijgt veel aandacht.

Hoewel de indeling van de plannen goed doordacht werd kan u steeds vrijblijvend een aangepast plan vragen. Ook aan grote gezinnen die 4 slaapkamers wensen kunnen wij in dit project een antwoord bieden.

A TOT Z BOUWCOÖRDINATIE

Handige Harry's hebben de mogelijkheid om een woning ruwbouw, wind- en waterdicht of slechts gedeeltelijk afgewerkt aan te kopen. Wie kiest voor een A tot Z begeleiding door het team van Huysman Bouw wordt door onze interieurvormgevers begeleid bij de ruime keuze van afwerkingsmaterialen en worden tijdens het volledige bouwproces bijgestaan door de aan u toegewezen werfleider.

Xavier  Ally  Large

Direct info?

Bel Xavier

T 0497/59.99.95

Klik op een perceel naar keuze voor meer info.

Preview

Lot

Grondopp.:

Bouwstijl:

Prijs:

(prijs omvat )

Klik voor meer info

Prijzen & informatie

LotOpp.Type - StijlStatusSlpk.Prijs omvatPrijs*Plannen
G0418,00 m² garage - ligt vast - -grond + constructie€22.000 - Contact
G0618,00 m² garage - ligt vast - -grond + constructie€22.000 - Contact
G0718,00 m² garage - ligt vast - -grond + constructie€22.000 - Contact
G0818,00 m² garage - ligt vast - -grond + constructie€22.000 - Contact
G0918,00 m² garage - ligt vast - -grond + constructie€22.000 - Contact

* De vermelde prijs is steeds excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Beleggen in vastgoed als vermogensplanning?

Wenst u een uitgewerkt totaalplan voor de aangroei van uw vermogen met investering in een zorgeloze vastgoedbelegging? Investeer dan in nieuwbouwvastgoed!

Op korte termijn zorgt de huuropbrengst voor een permanente bron van inkomsten en op lange termijn geniet u van een quasi zekere meerwaarde.

Contact

Leningsimulator

Bereken uw maandelijkse afbetaling

Bereken uw woonlening met vaste maandelijkse aflossing aan de hand van onze woonleningen simulator. Standaard wordt de goedkoopst aangeboden woning weergegeven en stellen we een eigen inbreng voor van 20%.

U kan echter zelf de rentevoet en de looptijd aanpassen om een alternatief scenario te berekenen. De opgegeven rentevoet is enkel een indicatie. Gelieve de juistheid van de rentestand bij de uw bankinstelling te verifiëren

Maandelijkse afbetaling: € 0,00