Gent, Maagdestraat

  • Toplocatie in centrum Gent
  • Luxueuze afwerking

Prachtige appartementen gelegen in hartje Gent op amper 300 meter van de Veldstraat, Korenmarkt en Graslei.Meer info? Bel 0478/25 88 79 of mail naar alejandro@mojabell.be

Concept en de architectuur

Een uniek en energiezuinig vernieuwbouw project, gelegen in de Maagdestraat, op nauwelijks 5 min. wandelen van de Korenmarkt, de Kouter en het hart van het historische centrum van Gent. Achter de karaktervolle, geklasseerde gevel van dit 19e eeuwse hoekpand bevinden zich 4 prachtige nieuwbouwappartementen. Alle appartementen zullen beschikken over vloerverwarming, hoge ramen, hoge plafonds,.. en worden met het grootste detail afgewerkt. Naast een ruime leefruimte met open keuken beschikken deze appartementen over 1 of 2 slaapkamers, een fietsenstalling en een individuele kelder. Kortom, een opportuniteit voor wie op zoek is naar luxe in hartje Gent.

Contact Alejandro

Direct info?

Bel Moya

T 0478/25 88 79

Prijzen & informatie

Appartementen

LotBew. Opp.Terras. Opp.Slpk.Prijs omvatPrijs*Plannen
1.1 - -2grond + constructie€465.000 PDFContact
2.1 - -2grond + constructie€440.000 PDFContact
3.1 - -1grond + constructie€340.000 PDFContact

Overige

LotOpp.Type - StijlStatusSlpk.Prijs omvatPrijs*Plannen

* De vermelde prijs is steeds excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Gentm Interieur Tafel Gentm Interieur Salon Gentm Exterieur 20180919163658 Gent Maagdestraat 960X550Px
Gentm Interieur Tafel Gentm Interieur Salon Gentm Exterieur 20180919163658 Gent Maagdestraat 960X550Px

Beleggen in vastgoed als vermogensplanning?

Wenst u een slimme en zorgeloze vastgoedbelegging? Investeer dan in nieuwbouwvastgoed!

Op korte termijn zorgt de huuropbrengst voor een permanente bron van inkomsten en op lange termijn geniet u van een quasi zekere meerwaarde.

Contact

Leningsimulator

Bereken uw maandelijkse afbetaling

Bereken uw woonlening met vaste maandelijkse aflossing aan de hand van onze woonleningen simulator. Standaard wordt de goedkoopst aangeboden woning weergegeven en stellen we een eigen inbreng voor van 20%.

U kan echter zelf de rentevoet en de looptijd aanpassen om een alternatief scenario te berekenen. De opgegeven rentevoet is enkel een indicatie. Gelieve de juistheid van de rentestand bij de uw bankinstelling te verifiëren

Maandelijkse afbetaling: € 0,00