De Haan, Stationsstraat - Res. Aaron

  • Instapklaar duplex appartement!
  • Topligging in het centrum van De Haan
  • 2 slaapkamers, 2 terrassen
  • Mogelijkheid tot aankopen van een garage nabij!

Prachtig instapklaar appartement in het centrum van De Haan!Deze nieuwbouwresidentie is gelegen in de stationsstraat, op een toplocatie slechts 800m van het strand.Bel gerust voor een bezoek ter plaatse!

Ook op zoek naar een garage dichtbij? Op amper 1 minuut wandelen (in de Molendreef) beschikken we nog over enkele garages. Vraag zeker meer info aan uw bouwadviseur!

Het appartement

Een instapklaar duplex appartement met op de derde verdieping een lichtrijke woonkamer die uitgeeft op het terras, een praktische berging, een ruime keuken met hier ook aansluitend een terras. Op de vierde verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche.

Een bezoek ter plaatse? Bel onze bouwadviseur Ewout op 0497 588 888!

Het project, de bereikbaarheid en de nabije omgeving

Op wandelafstand van het strand (800m), de kusttram (150m) en omringd door gezellige eethuisjes, restaurants en boetieks, realiseren wij een tijdloos appartementsgebouw met 6 wooneenheden. Brugge ligt op 15 km (20 minuten met de wagen), de E40 bereik je eveneens in 20 minuten met de wagen (20 km), de alledaagse boodschappen doe je gemakkelijk te voet of met de fiets.

Het concept en de architectuur

De architectuur van het gebouw is van de hand van architect Piet Steyaert (A-Plan). Het was de bedoeling een gebouw te ontwerpen met een tijdloze stijlvolle uitstraling. Kenmerkend ook hier is de rust die de gevel brengt, geen franjes, hoekjes en kantjes maar een weloverwogen strak ontwerp.

De gemeente

De Haan is een bruisende kustgemeente waar je kan genieten van het levendige centrum alsook van de ongerepte natuur in de Duinbossen. De Haan, dat is het beleven van prachtige natuur, proeven van het mooiste dorp aan zee, dat is er even tussenuit, gezellig samen, De Haan - Wenduine, da’s genieten elk seizoen (bron http://www.visitdehaan.be/)

Ewout  Vd  Bussche  Large 170124 170338

Direct info?

Bel Ewout

T 0497/58.88.88

Prijzen & informatie

Appartementen

LotBew. Opp.Terras. Opp.Slpk.Prijs omvatPrijs*Plannen
3.1 - -2grond + constructie€360.000 PDFContact

* De vermelde prijs is steeds excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

20150626132753 De Haan Stationsstraat 19 App 960X550Px
20150626132753 De Haan Stationsstraat 19 App 960X550Px

Beleggen in vastgoed als vermogensplanning?

Wenst u een slimme en zorgeloze vastgoedbelegging? Investeer dan in nieuwbouwvastgoed!

Op korte termijn zorgt de huuropbrengst voor een permanente bron van inkomsten en op lange termijn geniet u van een quasi zekere meerwaarde.

Contact