Assenede, Stadhuisstraat

 • Prachtig uitzicht over de velden
 • Tuinberging inbegrepen
 • 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing
 • Centrum Assenede

Halfopen bebouwing in centrum Assenede op 222m² grond met achteraan zicht op de velden. Energiezuinige woning, praktische indeling, onderhoudsvriendelijke materialen,... .

Nieuw te bouwen HOB in centrum Assenede

Deze woning is uiterst goed gelegen en een buitenkans voor wie vlak in het centrum van Assenede wil wonen. Voor wie dagelijks de baan op moet is nabijheid van de N49 een grote meerwaarde.

De hedendaagse en budgetvriendelijke architectuur biedt de toekomstige bewoners uiterst functioneel ingedeelde ruimtes en een modern wooncomfort. Het ontwerp met veel aandacht voor de noden van jonge gezinnen, en tegelijk betaalbare prijzen, is ideaal voor wie in een nieuwbouwwoning wil investeren.

Afwerking & kwaliteit

Het interieur van de woningen wordt naar eigen smaak afgewerkt. Maatkeuken met toestellen en ingerichte badkamer zijn inbegrepen. De indeling van de woning kan nog beperkt aangepast worden mits de constructie dit toelaat en de metselwerken nog niet werden gestart. In de vermelde prijs is een hoge afwerkingsgraad voorzien. Wijzigingen aan de afwerking van de woning of aanpassen van de afwerkingsbudgetten is steeds mogelijk.

Xavier Ally Large

Direct info?

Bel Xavier

T 0497/59.99.95

Klik op een perceel naar keuze voor meer info.

Preview

Lot

Grondopp.:

Bouwstijl:

Prijs:

(prijs omvat )

Klik voor meer info

Lotinformatie
Lot 01

 • Lotnummer: 01
 • Grondopp.: 221.94m²
 • Bouwstijl: ligt vast
 • Recente bestemming: Woongebied
 • Stedenbouwkundige vergaunning: ja
 • Verkavelingsvergunning: nee
 • As built attest: nee
 • Wettelijke info

Prijs: €295.700 (prijs omvat grond + constructie)

Prijzen & informatie

LotOpp.Type - StijlStatusSlpk.Prijs omvatPrijs*Plannen
01221,94 m² HO woning - ligt vast -3grond + constructie€295.700 PDF Contact

* De vermelde prijs is steeds excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

20181126154410 Assenede Stadhuisstraat Nr8
20181126154410 Assenede Stadhuisstraat Nr8

Beleggen in vastgoed als vermogensplanning?

Wenst u een slimme en zorgeloze vastgoedbelegging? Investeer dan in nieuwbouwvastgoed!

Op korte termijn zorgt de huuropbrengst voor een permanente bron van inkomsten en op lange termijn geniet u van een quasi zekere meerwaarde.

Contact

Leningsimulator

Bereken uw maandelijkse afbetaling

Bereken uw woonlening met vaste maandelijkse aflossing aan de hand van onze woonleningen simulator. Standaard wordt de goedkoopst aangeboden woning weergegeven en stellen we een eigen inbreng voor van 20%.

U kan echter zelf de rentevoet en de looptijd aanpassen om een alternatief scenario te berekenen. De opgegeven rentevoet is enkel een indicatie. Gelieve de juistheid van de rentestand bij de uw bankinstelling te verifiëren

Maandelijkse afbetaling: € 0,00