Wonen In Het Waasland

Wonen in het Waasland:
een goed idee

Wonen in het Waasland? Dat is thuiskomen in het historische Land van Waas. Dit gebied is al sinds de middeleeuwen bekend voor haar rustgevende omgeving met akkervelden, knotwilgen en rivieren. En wij bij Huysman Bouw zijn fan.

Daarom kun je bij ons terecht voor je nieuwe thuis in het Waasland. Bij ons zijn zowel open, halfopen als gesloten woningen mogelijk. Interesse? Bekijk dan zeker eens onze woonprojecten of contacteer onze bouwconsulent voor een huis te koop in het Waasland, volledig op uw maat!

Waarom Huysman Bouw?

 • NIEUWBOUW
  Checkmark icon
 • LANDELIJK OF MODERN
  Checkmark icon
 • OPEN, HALFOPEN OF GESLOTEN BEBOUWING
  Checkmark icon
 • BETAALBAAR WONEN
  Checkmark icon
 • IDEALE LIGGING VOOR PENDELAARS
  Checkmark icon

HUIS TE KOOP IN HET WAASLAND: ONZE PROJECTEN

Wonen in het Waasland:
wat is er te doen?

Wonen In Het Waasland 1

De aanwezige geografische kenmerken creëren de ideale setting voor immo in het Waasland. Je zit er immers midden in de natuur, maar nog altijd dichtbij werk, school of vrijetijdsactiviteiten.

Denk maar aan de polders van Kruibeke, het Stropersbos of het Provinciaal Domein Puyenbroeck. En door haar rivieren is ook watertoerisme altijd een mogelijkheid in het Land van Waas.

Maar naast natuur is er ook cultuur. Zo is er het stadsmuseum en het Fort Liefkenshoek. Maar wist je dat Mercator in het Waasland woonde en er nu zijn eigen museum heeft? En ook het verhaal van Reynaert de Vos speelt zich in het Waasland af. Historisch interessant, ook dat is het Land van Waas.

Immo in het Waasland betekent dus niet enkel wonen in het Waasland. Het betekent ook dat je een rijk scala aan fauna, flora en cultuur binnen handbereik hebt.

Huis Kopen Waasland

Wonen in het Waasland: een goed idee

contacteer ons