Wonen aan de kust

Wonen aan de Belgische Kust
Nieuwbouw aan de kust: wij helpen u

Frisse zeelucht en een eindeloze blik over de golven. Het strand altijd in de buurt en verse vis op je bord. Een huis of appartement kopen aan de kust zorgt naast plezier en rust meteen ook voor een gezondere levensstijl. Het is immers zalig vertoeven aan de zee, dus waarom zou ook jij er niet willen wonen?Soms twijfelen mensen om vastgoed aan de kust te kopen. Onterecht, want bij  Huysman Bouw kun je immers beroep doen op een ervaren bouwconsulent. Wij bieden je enkel betrouwbare vastgoed zoals  nieuwbouw woningen of appartementen aan de kust aan. Ontdek hieronder dus zeker eens onze woonprojecten of contacteer onze bouwconsulent. Hij helpt je graag verder bij je zoektocht naar het geschikte vastgoed aan de kust, volledig op jouw maat.

Waarom Huysman Bouw?

 • NIEUWBOUW WONINGEN OF APPARTEMENTEN
  Checkmark icon
 • 2, 3 OF 4 SLAAPKAMERS
  Checkmark icon
 • OP WANDEL- OF FIETSAFSTAND VAN DE ZEE
  Checkmark icon
 • STEEDS NABIJ TAL VAN VOORZIENINGEN EN WINKELS
  Checkmark icon
 • AANBOD IN DE HAAN, MIDDELKERKE, KNOKKE-HEIST, KOKSIJDE,...
  Checkmark icon
Ewout Vd Bussche Large

Ewout Vanden Bussche
BIV: 503948
0497 588 888
ewout@huysmanbouw.be

CONTACTEER MIJ

Aanbod De Haan: nieuwbouw huizen of appartementen te koop

Branding

Met de Heilige Monica als lokale beschermheilige weet je dat wonen in De Haan een veilige keuze is. Ook op het vlak van uitzicht is De Haan trouwens beschermd, want hoogbouw van meer dan 5 verdiepingen is hier verboden. Dit zorgt ervoor dat De Haan in de lijst van de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen te vinden is.

Daarnaast richt men zich hier niet op eendagstoeristen. Het vastgoed in De Haan is vooral van eigenaars die er ook woonachtig zijn, wat wonen aan de zee, en dan zeker in De Haan, nóg aantrekkelijker maakt.

Op vlak van cultuur en ontspanning vind je in de buurt het vakantiepark Sunparks, één van de oudste golfbanen van België en jaarlijkse evenementen zoals de zeewijding. Wist je trouwens dat de gemeente aangeduid is als buitengebied? Dit betekent dat erfgoed, natuur en open ruimte prioritair zijn. Immo en vastgoed in deze streek is dus duidelijk een goed idee. Ontdek daarom vrijblijvend onze huizen en appartementen te koop in De Haan of contacteer onze bouwconsulent voor meer vrijblijvende informatie.

Aanbod Middelkerke: nieuwbouw huizen te koop

Duinen 2

Huysman Bouw heeft ook huizen te koop in Middelkerke, een bruisende kuststad. Denk maar aan het casino, het jaarlijkse stripfestival of de optredens van nationale en internationale artiesten.

Op vlak van immo in Middelkerke krijg je hier door de ligging van het vastgoed een mix van natuur, met zowel de kust als de polders in de nabijheid. Zo krijgt wonen aan de kust een extra dimensie.

Gelegen tussen Oostende en Nieuwpoort vormt Middelkerke ook een ideale uitvalsbasis, met een vlotte verbinding tussen deze kuststeden. Een huis kopen in deze regio betekent dat je alle voordelen die de kust biedt, binnen handbereik hebt.

Interesse om vastgoed te kopen in Middelkerke? Bekijk dan onze woonprojecten of vraag meer vrijblijvende informatie bij onze bouwconsulent.

Wonen aan de kust: hier verveel je je nooit

Contacteer ons