We luisteren en schaven bij tot u helemaal tevreden bent!

Elke goede samenwerking voor nieuwbouwprojecten is het resultaat van een helder gesprek. Wij gaan met veel plezier met u in dialoog. Zo ontdekken we welke waarden voor u belangrijk zijn, welke levensstijl u hanteert en welke elementen uw woning moet bevatten. Tijdens dit gesprek spelen we steeds open kaart over de mogelijkheden, maar ook over eventuele beperkingen. Vervolgens tekenen we de lijnen uit waarbinnen het ontwerp voor het nieuwbouwproject wordt gevormd.

Waarom kiezen voor Huysman Bouw?

Toplocaties 2X
Toplocaties

Met oog voor toplocaties zoeken we via Huysman Promoties nv, een zusterbedrijf van Huysman Bouw, verkavelbare gronden op uitgekiende locaties voor nieuwbouwprojecten.

Eenvoud 2X
Eenvoud

Als bouwfirma coördineren we de uitvoering van nieuwbouwprojecten van a tot z. Doorheen de volledige looptijd van de werken zijn onze specialisten uw vaste aanspreekpunt!

Begeleiding 2X
Optimale begeleiding

We werken met een deskundig team van enthousiaste, toegewijde medewerkers en zorgvuldig geselecteerde externe partners. Zo geniet u een zorgeloze ervaring!

Vaste Prijs 2X
Vaste prijs

Een groot voordeel van de samenwerking tussen Huysman Bouw NV en Huysman Promoties NV, is dat wij u een duidelijke, vaste prijs bieden. Die omvat het totaalpakket van funderingen tot de bouwvaste grond.

Tijd Besparen 2X
Tijdsefficiënt

Niet iedereen heeft ervaring met bouw of nieuwbouwprojecten, noch tijd om zelf aannemers te zoeken, offertes te vergelijken, calculaties te doen, en werkzaamheden te coördineren. Bovendien is er de steeds strengere wetgeving. Wij pakken alles op een tijdsefficiënte manier aan!

Kwaliteit 2X
Kwaliteit

De werfleider staat in voor het vlotte verloop van de werken en de controle van de kwaliteit. We werken enkel met goed opgeleide eigen ploegen en een vaste equipe van onderaannemers die een strenge selectie ondergingen.

Persoonlijk 2X
Maatwerk

Zit uw droomwoning al in uw hoofd? U weet al in welk type woning uw gezin gelukkig zal zijn? Of het nu gaat om een halfopen-, gesloten of een open bebouwing: elke woning wordt volledig op maat ontworpen. Ook voor gekoppelde woningen kiest u als eerste koper de stijl en architectuur.

Energievrestandig 2X
Energiebewust

Bij Huysman Bouw wordt u bijgestaan door een deskundige zodat u steeds de juiste afwegingen en keuzes maakt.  Wat is de verhouding tussen energiebesparende maatregelen en uw wooncomfort? Wij bieden een pasklaar én energiebewust antwoord op al uw vragen.

Aansprakelijkheid 2X
Garantie

Volgens de wet Breyne stellen wij een voltooiingswaarborg. Als erkend aannemer bedraagt deze borgsom 5% van de totale constructiewaarde van het bouwproject. Samen met de architect verbinden we ons gedurende 10 jaar tot een aansprakelijkheid voor grote gebreken die de stabiliteit van het gebouw in gedrang zouden kunnen brengen, zelfs al zijn ze onzichtbaar.

U kan bij ons terecht voor:

Een gratis gepersonaliseerd voorontwerp

Bijbehorende (gratis) offerte en beschrijvend lastenboek

Professionele begeleiding van bij het eerste ontwerp tot de oplevering

Contacteer ons voor meer informatie