Van topkwaliteit naar tevredenheid

Je bent op zoek naar een kwalitatieve en betaalbare woning? Dan is Huysman Bouw de geknipte partner voor jou! Onze bouwspecialisten ontwikkelen jouw droomwoning. Steeds met een optimale ruimtelijke indeling, maar zonder in te boeten aan functionaliteit. Ontdek hier meer over onze visie en missie rond bouwen en wonen.

Zaakvoerders

Onze missie

Iedere Huysman Bouw medewerker wordt gedreven door passie. De passie om een onberispelijke woonbelevenis te garanderen. Voor ons staat dat gelijk aan energiezuinige, toegankelijke en comfortabele woningen op toplocaties. Steeds volgens de wensen van onze klanten. Maatwerk en perfectie, daar gaan we voor.

De rode draad in ons verhaal? Topkwaliteit! Enkel zo creëren én onderhouden we langetermijnrelaties met klanten, partners en onze eigen medewerkers.

Deze missie hebben we herleid naar drie kernwaarden:

● Kwaliteit

● Flexibiliteit

● Tevredenheid

Kortom: samen bouwen we aan jouw toekomst - dat beseffen we als geen ander. We verwelkomen je dan ook met veel trots in de familie van tevreden Huysman klanten!


Huysman 132 Large

Onze visie

Het belangrijkste uitgangspunt in de uitvoering van onze missie? De tevredenheid van onze medewerkers, en zo ook die van onze klanten. We moedigen onze medewerkers aan om een goede werk-privébalans te handhaven. Als één hecht team investeren we in wederzijds vertrouwen en respect. Zo maken we het bouwproces zo transparant mogelijk.

Daarnaast verbeteren we voortdurend onze uitvoeringstechnieken. We benen ook bij met markttrends in de verschillende domeinen. Zo blijft onze kennis en expertise up-to-date en zorgen we voor kwaliteit van a tot z.

Als één hecht team investeren we in wederzijds vertrouwen en respect. Zo maken we het bouwproces zo transparant mogelijk

U5 A2253

Onze aanpak

Vanuit ons kantoor te Eeklo dekt de Groep Huysman een waaier van bouw- en woondiensten:

Zo zie je maar: we zweren bij een totaalaanpak. Die begint met een plan op maat, dat we samen met jou vastleggen. Dat werken we uit met de juiste bouwstenen in stap twee.


Overtuigd van de Huysman Bouw aanpak?

Bekijk dan ons aanbod van sleutel-op-de-deur woning- en appartementsbouw.

Bekijk de woonprojecten