Topkwaliteit en maximale tevredenheid staan centraal

Op zoek naar een degelijke en betaalbare woning? Bij Huysman Bouw bent u aan het juiste adres. Onze bouwspecialisten ontwikkelen voor u kwalitatieve woningen met een optimale ruimtelijke indeling, zonder in te boeten aan functionaliteit. Ontdek hier onze visie en missie betreffende bouwen en wonen.

Zaakvoerders

Missie

Iedere medewerker van Huysman Bouw wordt gedreven door de passie om een uitmuntende woonervaring te garanderen. De echte uitdaging bij bouwen en wonen: energiezuinige, toegankelijke én aangename woningen neerzetten op toplocaties. Kwaliteit vormt daarbij een constante, net zoals een eerlijke en betaalbare prijs. Het resultaat van deze aanpak? Langetermijnrelaties met klanten, partners en ook onze eigen medewerkers.

Onze drie kernwaarden:

  1. Kwaliteit
  2. Flexibiliteit
  3. Klanttevredenheid

Kortom: we bouwen wat voor u belangrijk is. Meer nog, we bouwen aan uw toekomst - dat beseffen we maar al te goed. We verwelkomen u dan ook met veel trots in de familie van tevreden Huysman-klanten!


Ons doel: een kwalitatieve, energiezuinige, toegankelijke én aangename woonervaring garanderen

Img 3734

Visie

Het belangrijkste uitgangspunt in de uitvoering van onze missie is onze hoge klantentevredenheid door medewerkerstevredenheid. We stimuleren onze medewerkers om een goede werk-privébalans na te streven waardoor ze zich beter in hun vel voelen.

Op basis van vertrouwen en wederzijds respect maken we het bouwproces zo transparant mogelijk. Daarnaast verbeteren we voortdurend onze uitvoeringstechnieken en benen we bij met markttrends in verschillende gebieden. Dat is dan ook meteen de succesformule achter onze kennis en expertise inzake bouwen en wonen.

Op basis van vertrouwen en wederzijds respect maken we het bouwproces zo transparant mogelijk

U5 A2253

Aanpak

Vanuit ons kantoor te Eeklo bieden we onder de naam Groep Huysman een waaier aan diensten inzake bouwen en wonen:

We zweren bij een totaalaanpak waarbij we samen met u een plan op maat uitwerken. Om dat in een tweede stap in te vullen met de juiste bouwstenen. 


Overtuigd van onze aanpak?

Bekijk dan ons aanbod van sleutel-op-de-deur woning- en appartementsbouw.

Bekijk de woonprojecten