Welkom bij Huysman Bouw!

Je wil een woning (laten) bouwen? Daarbij ga je niet over één nacht ijs. Net daarom ga je best in zee met een ervaren specialist waarop je kan bouwen mét vertrouwen. Bij Huysman Bouw gaan we prat op eerlijkheid. What you see is what you get. Dat betekent maatwerk, flexibiliteit en energiezuinigheid. Steeds aan vaste, maar vooral eerlijke prijzen. Kortom: Huysman Bouw is dé partner voor sleutel op de deur woningen en appartementen.

Klaar voor een woning die jouw waarden en wensen weerspiegelt? Helemaal volgens jouw budget? Neem gerust contact op!

Ons verhaal

Img 4340

Huysman Bouw werd in 1972 opgericht door Carlos Huysman, hoofd van de Zakengroep Huysman. Aanvankelijk zouden we enkel woningen bouwen. Al snel evolueerde deze activiteit naar het aankopen van bouwgronden en verkavelbare percelen. Meer zelfs, we begonnen grote woonprojecten te realiseren.

Later gaf Carlos de fakkel door aan zijn twee zonen Dominique en Peter Huysman én aan zijn neef Frans Huysman. Peter beheert nu het zakenkantoor en de verzekeringsportefeuille. Dominique en zijn neef Frans staan dan weer in voor de bouwactiviteiten en de immobiliën van de groep.

Samen vormen we een enthousiast team van ervaren bouwprofessionals, doorgewinterde ingenieurs, en een vaste ploeg van onderaannemers. Daarmee bundelen we intussen meer dan 40 jaar bouwexpertise! Meer specifiek bouwen we meer dan 130 woningen per jaar. Vandaag hebben we er al meer dan 5.000 opgeleverd! Vandaag is Huysman Bouw dan ook dé bouwfirma voor individuele projecten en grote woonwijken. Anders gezegd: dé partner voor sleutel op de deurwoningen.

Vooral in Oost- en West-Vlaanderen heeft ons bedrijf een indrukwekkend aantal realisaties op zijn palmares. Denk: sleutel op de deur woningen, budgetwoningen, aantrekkelijke halfopen bebouwingen of riante villa's en zelfs luxueus afgewerkte appartementsbouw. Wist je dat Huysman Bouw maar liefst 95% van de woningen realiseert op eigen gronden? Die ontwikkelden we samen met zusterbedrijf Huysman Promoties!