Over bouwfirma Huysman Bouw

Een woning (laten) bouwen is een belangrijke stap waarbij u niet over één nacht ijs gaat. Daarom neemt u best een ervaren bouwpartner onder de arm. Huysman Bouw draagt transparantie en vertrouwen hoog in het vaandel. Zo zitten maatwerk, vaste en eerlijke prijzen, flexibiliteit en energiezuinigheid  diepgeworteld in ons DNA. Resultaat? Alle woningen worden ontworpen volgens uw wensen. Wij zijn dé bouwfirma voor sleutel op de deur woningen en appartementbouw. Daarvoor legt Huysman Bouw zichzelf de hoogste eisen op, gaande van ontwerp tot uitvoering. Natuurlijk waken we daarbij steeds over het afgesproken budget.Img 4340

Huysman Bouw NV werd opgericht in 1972.  In die tijd stond Carlos Huysman aan het hoofd van de Zakengroep Huysman. Terwijl het initieel de bedoeling was om zelf woningen te bouwen werd al snel overgegaan tot het aankopen van bouwgronden en verkavelbare percelen. Hierdoor werd Huysman Bouw nv in korte tijd één van de topspelers in de immobiliën en dé bouwfirma voor sleutel-op-de-deur woningen te koop op de bouwmarkt.

Later gaf Carlos de fakkel door aan zijn twee zonen Dominique & Peter Huysman en zijn neef Frans Huysman. Zijn zoon Peter beheert nu het zakenkantoor en de verzekeringsportefeuille. Zijn andere zoon Dominique en zijn neef Frans nemen de bouwactiviteiten en de immobiliën van de groep voor hun rekening.

Als team van bouwprofessionals, doorgewinterde ingenieurs, ervaren vakmannen en een vaste equipe van onderaannemers bundelen we ondertussen meer dan 40 jaar bouwexpertise. Elk jaar bouwen we gemiddeld 130 woningen, en vandaag hebben we er al meer dan 5.000 opgeleverd!

Vooral in Oost- en West-Vlaanderen heeft Huysman Bouw een indrukwekkend aantal realisaties op zijn palmares. Denk aan sleutel op de deur woningenbudgetwoningen, aantrekkelijke halfopen bebouwingen of riante villa's en zelfs luxueus afgewerkte appartementbouw. Wist u dat Huysman maar liefst 95% van de woningen realiseert op gronden die zelf werden ontwikkeld via zustervennootschap Huysman Promoties?