U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Nieuws, tips en informatie

Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van de betaalbare woningen. Je vindt hier ook tips en meer informatie over investeren, bouwen, verbouwen, kopen en verkopen. Zowel woningbouw, appartementbouw als bouwgronden.

Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker eens contact met ons op. Alvast veel leesplezier!

Naleving Wet Breyne door aannemer

Wet Breyne beschermt koper van nieuwbouw

10-11-2020

Ben je van plan om een huis te laten bouwen of een sleutel-op-de-deurwoning te kopen? Controleer dan zeker of de aannemer de Wet Breyne naleeft. 

Lees verder
Je kind steunen bij de aankoop van een woning

Je kind helpen bij de aankoop van een woning

10-11-2020

Heel wat ouders willen hun kinderen een financieel duwtje in de rug geven. Maar wat is nu de beste manier om je kind te helpen bij het kopen van een huis?

Lees verder
Ventileren is goed voor je huis én je gezondheid

Het belang van ventilatie in een hedendaagse woning

10-11-2020

Voor een gezond binnenklimaat is correcte ventilatie een must. Lees hier alles over hoe een ventilatiesysteem werkt en waarom het zo noodzakelijk is.

Lees verder
Beleggen in vastgoed als pensioenopbouw

Je pensioen beleggen in baksteen

10-11-2020

Het wettelijke pensioen stelt niet veel voor. Een extra spaarpotje aanleggen, kan op allerlei manieren. Heb je ook al eens nagedacht over beleggen in vastgoed?

Lees verder
Besparen met een warmtepomp

Besparen met een warmtepomp

10-11-2020

Er altijd warmpjes, of net lekker fris, bijzitten… Met een warmtepomp kan het allemaal! Ontdek in dit artikel waarom een warmtepomp ook interessant kan zijn.

Lees verder
Klantengetuigenis Huysman Bouw

Klantengetuigenis: Stefanie en Wesley

10-11-2020

13 jaar lang fantaseerden Stefanie en Wesley al over hun droomwoning in ware pastorijstijl. Met hun nieuwe woning beleven ze nu hun droom elke dag! 

Lees verder
Voordelen zonnepanelen

Alles wat je altijd wilde weten over zonnepanelen

10-11-2020

Maak ik de investering en installeer ik zonnepanelen? Maar welk type kies ik dan? En hoe werken ze juist? We geven je hier een antwoord op al je vragen.

Lees verder
Klantgetuigenis Huysman Bouw

Klantengetuigenis: Davy en Vanessa

10-11-2020

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Voor Davy en Vanessa kwam werfleider Moreno als een zegen, toen Davy een nieuw hart moest krijgen.

Lees verder
Huysman Bouw is een familiebedrijf

Huysman Bouw: één grote familie

10-11-2020

Wist je dat bij Huysman Bouw verschillende familieleden zij aan zij werken? En dat heeft zo zijn voordelen. Van carpoolen tot gezellig kletsen tijdens de pauze.

Lees verder
De appartementswet

Geen appartement zonder regels

10-11-2020

Ben jij van plan om een appartement te kopen? Dan moet je rekening houden met heel wat regels en administratieve verplichtingen. 

Lees verder
Interieurtrends 2020

Dé interieurtrends van 2020

10-11-2020

Een nieuw jaar brengt ook nieuwe interieurtrends met zich mee. We verklappen alvast welke kleuren, materialen en interieurstijlen hip worden in 2020.

Lees verder
Woonbonus behouden bij een pandwissel

Behoud ik mijn woonbonus bij een pandwissel?

10-11-2020

Vlaanderen heeft de woonbonus afgeschaft! Wist je dat je toch een nieuw huis kan kopen en het fiscaal voordeel op je oorspronkelijke lening kan behouden?

Lees verder

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief