U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Een pastorijwoning
100% op maat

Laatste update: 28-05-2021

Toen ze elkaar 13 jaar geleden leerden kennen, fantaseerden Stefanie en Wesley al over hun droomwoning in ware pastorijstijl. Met hun eigen nieuwbouwproject in het Meetjesland beleven ze die droom nu elke dag. Ook Lukas (6), Elise (8) en de twee poezen vinden vlot hun weg in de jonge woonwijk.

Papa Wesley is in de Ardennen gaan sporten en ook thuis is er heel wat actie. In de tuin spelen Lukas en Elise samen met het buurmeisje. Ondertussen zijn de kinderen al hechte vrienden geworden, die samen met hun fietsjes de verkeersluwe wijk verkennen. En ondertussen geniet mama Stefanie met volle teugen mee.

Meer ruimte voor het hele gezin

Van de grote tuin tot het volwaardige verdiep en de douche in de garage voor na het sporten: in de nieuwbouwwoning van Stefanie en Wesley is er aan alles gedacht. Zelfs de twee poezen vinden vlot hun favoriete plekjes. Dat is geen toeval. Huysman Bouw creëerde de woning namelijk op maat van het gezin. Tijdens elke fase van het bouwproces was er overleg, zodat het eindresultaat volledig aan de wensen van de bewoners voldoet.

Interesse of een vraag?

Wakker worden met de glimlach

Pastorijwoning op maat

Volgens de regels van de kunst

Stefanie vertelt: “Wesley en ik waren beide altijd al verknocht aan de charme van een pastorijwoning. Dat er een complete bovenverdieping was, zonder schuine randen, was een extra troef. Nu hebben Lukas en Elise elk een ruime kamer en een grote tuin om te spelen.

In april 2018 zijn we dan verhuisd naar onze volledig afgewerkte droomwoning. We zijn zelf niet de handigste mensen, dus lieten we dat liever aan professionals over. Nu kunnen we tenminste op beide oren slapen dat onze woning gebouwd en ingericht is volgens de regels van de kunst”, verklapt Stefanie.

Landelijke nieuwbouwwoning in pastorijstijl

Oog voor details

De open living en keuken vormen het kloppend hart van het gezinsleven. Dat blijkt andermaal wanneer Lukas een appeltje komt snoepen bij mama. “Oorspronkelijk was de uitsprong in de keuken niet voorzien”, vult Stefanie aan. “Pas toen de ruwbouw er al stond, botsten we op het idee. Te laat, vreesden we even. Maar gelukkig bleek het geen probleem om deze aanpassing toch nog uit te voeren. En daar zijn we tot op heden heel tevreden mee.”

Daarnaast kregen Stefanie en Wesley toegepast advies van zowel de bouwconsulent, de werfleider als de klantenadviseur. Bij de keuze voor de verwarming in de badkamer bijvoorbeeld. Of voor de vaste trap naar de zolder. Die was in het originele plan niet voorzien, maar werd vlot geïntegreerd tijdens de uitvoering.

“Minder dan een jaar na het gieten van de plateau was onze woning af. Ondertussen voelen we ons hier helemaal thuis. We worden hier ’s ochtends wakker met de glimlach en gaan ’s avonds slapen met een goed gevoel.”

Ook op zoek naar een woning 100% op jouw maat?

Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw droomhuis? Of ben je op zoek naar een instapklare woning waarvoor je zelf alle afwerking kan kiezen? Neem dan gerust contact op, bekijk ons aanbod woningen en appartementen of droom weg op onze inspiratiepagina.

Inspiratie