U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Een nieuw hart
en een nieuwe thuis

Laatste update: 28-05-2021

Bij een nieuwbouwproject komt veel kijken. Wat als je plots wekenlang buiten strijd bent pal in het midden van de werkzaamheden?

Voor Davy en Vanessa kwam werfleider Moreno als een zegen, toen Davy een nieuw hart moest krijgen. Gelukkig konden ze vlot bouwen, zonder zorgen.

Een ruime leefkeuken met open zicht op de tuin, een volwaardige loft op de bovenverdieping als kangoeroewoning en een enthousiaste kleuter van vijf jaar. Het leven lacht Davy en Vanessa opnieuw toe. Samen met dochtertje Luna wonen ze sinds kort in hun nieuwbouwwoning in een rustige wijk in het Meetjesland. Ze pasten de uitstraling en indeling aan naar wens. Nu is het een echte thuis, op hun lijf geschreven.

Maximaal genieten

Davy en Vanessa woonden in de buurt van Eeklo, in een woning die ze renoveerden. “We woonden daar graag”, zegt Vanessa. “Maar het was tijd voor iets nieuws.

Uit onze renovatie leerden we wat we wilden, maar vooral ook wat we niet wilden.” Wat meteen vaststond: het moest in een rustige en kindvriendelijke wijk gelegen zijn. Precies wat een Huysman Bouw-wijk typeert, zo wist het koppel.

Interesse of een vraag?

Op zoek naar de ideale locatie!

“We wilden een perceel waar we zelf de bouwstijl mochten kiezen en een carport konden bouwen. Niet te dicht bij de drukke baan en met een zuidgerichte tuin. Want we willen hier echt kunnen genieten van ons gezin, samen met onze vrienden.”

Meteen na het tekenen van de akte begonnen de nieuwe eigenaars de inrichting en het interieur van hun woning te kiezen. Ze deden dit in verschillende showrooms, tot aan details als ventilatieroosters toe.

Onvoorziene omstandigheden

Referentie Huysman Bouw

Een nieuw hart

Terwijl Huysman Bouw de ruwbouw en de totaalcoördinatie van de woning in goede banen leidde, plande Davy de loft op de verdieping zelf af te werken. Maar dat viel plots in het water.

Omwille van zijn medische voorgeschiedenis was zijn hart verzwakt en plots was er een donorhart voor hem beschikbaar. En dat kon uiteraard niet wachten.

Van de ene op de andere dag was Davy wekenlang buiten strijd.

Werfleider Huysman Bouw

Werfleider Moreno kwam als een zegen

“Toen Davy geopereerd was, ging ik elke dag op en af naar het ziekenhuis, maar de werken hier stopten daardoor gelukkig niet”, herinnert Vanessa zich. Werfleider Moreno sprong bij. Hij briefte Vanessa op regelmatige basis over de stand van zaken en deed er alles aan om het huis tijdig op te leveren.

“Ze werkten zelfs door in het bouwverlof, omdat de werken aan de loft er nog bij kwamen. En zo was onze sleutel-op-de-deurwoning nog een week voor de vooropgestelde deadline klaar.”

Een nieuwe start

Een dubbele nieuwe start werd het dus, toen Davy na zijn revalidatie terug naar huis kon. Het jonge gezin kon onmiddelijk verhuizen naar hun volledig afwerkte woning. 

Een nieuw hart en een nieuwe thuis. Kortom: een nieuw leven.

“In september verhuisden we. Luna ging meteen naar haar nieuwe school. Na een jaar genieten we nog elke dag van ons huis. Ook van kleine dingen.” Zoals gezellig samen koken in de open leefkeuken, terwijl kleine Luna vrolijk door het huis huppelt: ja, het leven is mooi.

Ook op zoek naar een woning 100% op jouw maat?

Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw droomhuis? Of ben je op zoek naar een instapklare woning waarvoor je zelf alle afwerking kan kiezen? Neem dan gerust contact op, bekijk ons aanbod woningen en appartementen of droom weg op onze inspiratiepagina.

Inspiratie