U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Luxueus wonen
met zicht op de Zwalmvallei

In opdracht van GhimmoHuysman bouwt Huysman Bouw dit nieuwe project met 4 luxueuze villa's. Het project is gelegen in St Goriks met zicht op de Zwalmvallei en op fietsafstand van het centrum van Zottegem (1 km). 

Architectuur en natuur!

Iedere villa wordt gekenmerkt door een strak moderne en minimalistische architectuur. De uitgekiende materialen zorgen voor een luxueuze én tijdloze uitstraling. Dankzij een slimme indeling geniet je maximaal van alle ruimtes én van het omliggende groen. De grote glaspartijen laten toe om op ieder moment van de dag te genieten van de tuin én de groene omgeving.

De percelen zijn tot 2300m² groot. Ideaal voor gezinnen met spelende (klein)kinderen maar ook om rustig te genieten van de natuur. Achteraan de percelen kan ook een extra stuk weidegrond aangekocht worden van 3380m2. 

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en wil je liever zelf je woning volledig afwerken? Alles is mogelijk en bespreekbaar. In dit project bieden we ook 1 woning afgewerkt tot wind- en waterdichte status aan.

Bij een volledige afwerking zijn er in het lastenboek en de vooropgestelde prijs energiezuinige technieken (warmtepomp, ventilatie D,...) en ruime budgetten voor de afwerking opgenomen. Onder begeleiding van onze interieurvormgevers kan de woning tot in de kleinste details gepersonaliseerd worden.

Wat je ook kiest: instapklaar of wind- en waterdicht, wij coördineren de uitvoering van je nieuwbouwproject van a tot z. 

Meer weten over deze luxueuze woningen? Neem dan zeker ook een kijkje op de projectwebsite van GhimmoHuysman

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
03
  • Grondopp.: 961
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: wwd afgewerkt
Prijs vanaf: €427.131
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Herzele, Lindestraat

Residentiële verkaveling in het centrum van Herzele met 32 moderne halfopen woningen. Project in afwerkingsfase!

Meer info
Project in de buurt

Geraardsbergen, Onkerzelestr.

Project met 8 moderne nieuwbouwwoningen aan de ingang van het provinciaal domein De Gavers.

Meer info
Project in de buurt

Vlekkem (Erpe-Mere), Windmolenstraat

4 halfopen nieuwbouwwoningen op ruime percelen van +- 500m2. Strategische ligging met vlotte verbinding naar de E40.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief