U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

2 Open bebouwingen
100% op maat

Als u houdt van een open nieuwbouwwoning in een rustige en groene omgeving, dan zit u goed bij ons! Wij hebben twee prachtige loten voor u klaarliggen, elk met een oppervlakte van ongeveer 700 vierkante meter. De loten zijn westelijk gericht, waardoor u de namiddag- en avondzon optimaal kunt benutten. Ze liggen ook vlakbij de kerk van Zomergem, een sfeervol dorp met alle nodige voorzieningen. En het beste van alles: ze zijn gelegen in een doodlopende straat, dus verkeer is geen probleem. Grijp deze kans en neem vandaag nog contact met ons op!

We houden rekening met jullie wensen en verwachtingen en zetten die om in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme hand in hand gaan.

Zorgeloos bouwen

Onze specialisten staan voor jullie klaar tijdens het hele ontwerp- en bouwproces. Het ervaren Huysman Bouw team zorgt voor een vlotte coördinatie van het project van begin tot einde.

Meer info? Contacteer onze bouwadviseur voor een eerste ontwerp-afspraak! 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
17
  • Grondopp.: 695
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Nee
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Merendree (Deinze), Kouterslag

een groene omgeving, rustige ligging, verkeersluwe straat, ruime woningen, energiezuinig concept,... Wij hebben waarnaar u op zoek bent! Neem gerust contact voor meer info.

Meer info
Project in de buurt

Eeklo, Pokmoere

Grote zuid gerichte bouwgrond + achtergrond (totale oppervlakte van 3682m2). Vrij te koop: zonder bouwverplichting.

Meer info
Project in de buurt

Eeklo, Oostveldstraat 203

2 halfopen sleutel-op-de-deur woning waarbij lot 02 ook als bouwgrond (zonder bouwverplichting) mag verkocht worden. Grote percelen van +- 825m2.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief