U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Rustig gelegen
nieuwbouwwoningen te Wingene

In de nieuwe verkaveling aan de Wulfhoekstraat te Wingene bouwen we 1 open (verkocht) en 4 halfopen nieuwbouwwoningen (2 verkocht). De woningen zijn vooraf ontworpen met moderne architectuur.  Kenmerkend zijn de strakke lijnen, grote glaspartijen en tijdloze materialen. Enkel de loten 6&7 zijn nog te koop. 

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en wil je liever zelf je woning volledig afwerken? Alles is mogelijk en bespreekbaar. In dit project bieden we 1 instapklaar afgewerkte woning aan en 1 woning  met een wind- en waterdichte afwerking.  Op die manier kan je zelf de afwerking uitvoeren en eventueel kosten uitsparen. Liever de afwerking toch door ons laten uitvoeren? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

De nabije omgeving

De verkaveling is bereikbaar vanuit de Wulfhoekstraat en is gelegen op 2,2 km van het centrum Wingene met verschillende warenhuizen (OkayProxy Delhaize Wingene,  Aldi, ...). De vrije basisschool St-Elooi bevindt zich op wandelafstand (500m).  

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
06
  • Grondopp.: 297.51
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: grond + constructie
Prijs vanaf: €369.522
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Oedelem (Beernem), Beekstraat

11 nieuwbouwwoningen te koop, 3 vrijstaande woningen en 8 halfopen woningen.

Meer info
Project in de buurt

Gits (Hooglede), Middenstr-Tillostr-V.Maerlantstr

Landelijk gelegen nieuwbouwproject met 6 halfopen sleutel-op-de-deur woningen. Keuze uit moderne of landelijke architectuur.

Meer info
Project in de buurt

Roeselare, Populierstraat

Nieuwbouwproject met 22 strak moderne en energiezuinige woningen (3-4 slaapkamers). Loten 17-22 nu in verkoop!

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief