U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Nieuw project
in ontwerp

Binnenkort in verkoop: 8 halfopen nieuwbouwwoningen in (Deinze) Vosselare. Onze architecten zijn volop bezig met het ontwerp van deze woningen.

Wat we nu al kunnen vertellen? We zorgen voor optimale en doordachte indelingen met open leefruimtes. Hierdoor geniet je op ieder moment van de dag van veel lichtinval. Je zorgt zelf voor de finishing touch want de interieurafwerking is 100% op maat. Zo maak je van jouw nieuwe huis een échte thuis. 

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als dit project in verkoop gaat? Schrijf dan zeker in op de wachtlijst. Bezorg ons je gegevens door het contactformulier in te vullen. 

Ligging

Het project is gelegen in de Koestraat te Vosselare (linkerkant na ingang via de Hoogstraat). Dit is een absolute TOPlocatie nabij de oprit van de E40 te Drongen en op een boodscheut van het centrum van Nevele. Verschillende winkels, scholen, het openbaar vervoer,... alles is dichtbij. Hier combineer je het beste van de twee: rustig wonen nabij alle voorzieningen. 

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Lievegem / Lovendegem, Grote Baan

Fase 2: 5 moderne nieuwbouwwoningen, gelegen vlakbij het centrum van Lovendegem en alle verbindingswegen.

Meer info
Project in de buurt

Aalter, Bierweg

Zeer rustig gelegen nieuwbouwproject op een TOPligging nabij het centrum van Aalter.

Meer info
Project in de buurt

Lievegem / Waarschoot, Legevoorde

1 zeer ruime open bebouwing met inpandige garage op een rustige ligging nabij centrum Waarschoot.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief