U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Fase 1: 6 nieuwbouwwoningen
vlakbij het centrum van Roeselare

In deze nieuwe verkaveling zullen in totaal 22 strak moderne nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Denk aan: grote glaspartijen, strakke lijnen en tijdloze materialen. Alle woningen beschikken over een carport of een inpandige garage, een ruime open leefruimte, voldoende berging en 3 tot 4 slaapkamers. Momenteel worden 6 loten (LOT 17-22) te koop aangeboden.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen en wil je liever zelf je woning volledig afwerken? In dit project bieden we 1 woning (LOT19) te koop aan met een wind- en waterdichte afwerking.  Op die manier kan je zelf de afwerking uitvoeren en eventueel kosten uitsparen. Liever de afwerking toch door ons laten uitvoeren? Alles is mogelijk en bespreekbaar.

De interieurafwerking van de andere loten is inbegrepen en 100% op maat! Aan de hand van de ruime budgetten in het lastenboek kies je zelf alle afwerkingmaterialen. Daarnaast zijn deze woningen voorzien van super energiezuinige technieken: standaard is een warmtepomp en vloerverwarming op beide verdiepingen inbegrepen. Bovendien geniet je door de lage energiescore van E20, 5 jaar lang van 50% korting op de onroerende voorheffing. Win-Win!

Ligging

Het project is rustig gelegen vlakbij het centrum van Roeselare (3km van de Grote Markt van Roeselare). Het station bereik je op 4 minuten (2km) en in de nabije omgeving bevinden zich verschillende winkels. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
20
  • Grondopp.: 244
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: wind-en waterdicht
Prijs vanaf: €275.534
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Lokale makelaar

Jean-Baptist Lemaire

Gsm: 049816936
BIV: BIV 506.834
Contacteer Jean-Baptist
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Gits (Hooglede), Middenstr-Tillostr-V.Maerlantstr

Landelijk gelegen nieuwbouwproject met 6 halfopen sleutel-op-de-deur woningen. Keuze uit moderne of landelijke architectuur.

Meer info
Project in de buurt

Kortemark, Handzamestraat

Moderne nieuwbouwwoning met inpandige garage en 3 slaapkamers, vlakbij het centrum van Kortemark.

Meer info
Project in de buurt

Wingene, Wulfhoekstraat

Project in opbouw: nog 2 halfopen bebouwingen met moderne architectuur beschikbaar.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief