U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Landelijk wonen in een idyllische groene omgeving met vlotte verbinding Gent en de rest van de wereld

Het Project, de Bereikbaarheid en de Nabije Omgeving

Aan de landelijke rand van Merendree realiseren wij een prachtig nieuw woonproject. Hier geniet je van de ideale balans tussen rust en bereikbaarheid. Fiets of wandel naar de bakker of supermarkt, dat is slechts een paar minuutjes. De E40 ligt op minder dan 6 km afstand (ongeveer acht minuten met de auto) en het station van Landegem is nog geen 2 km ver.

De Gemeente

Het pittoreske dorp Merendree is een van de zes deelgemeenten van Nevele. In deze charmante omgeving is altijd iets te beleven, maar het is ook de perfecte plek voor liefhebbers van natuur. Wandelen, joggen, fietsen – hier kan het allemaal. Ontdek de omgeving zelf, of blijf lekker thuis en geniet van je prachtige woning. Dat kan natuurlijk ook.

Maak deel uit van deze unieke gemeenschap en ervaar het beste van beide werelden: de rust van het landelijke leven en de nabijheid van stedelijke voorzieningen. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit fantastische woonproject!

Interesse of een vraag?

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Landegem (Deinze), Vosselarestraat

2 loten bouwgrond van +- 2400m2 met luxueuze nieuwbouwvilla's. Ontwerp en architectuur kan eveneens 100% op maat!

Meer info
Project in de buurt

Zomergem (Lievegem), Karel Lodewijk Ledeganckstr.

2 Bouwgronden met west-oriëntatie op wandelafstand van centrum Zomergem. Percelen van 695m² en 755m² voor open bebouwingen. Vrije keuze architectuur!

Meer info
Project in de buurt

Vosselare (Deinze), Koestraat

8 halfopen nieuwbouwwoningen met strak moderne architectuur op een toplocatie in Vosselare (Deinze) .

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief