U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Luxueus afgewerkt
nieuwbouwappartement

Laat je verrassen,... door dit luxueus gelijkvloers nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, garage, wasplaats, fietsberging, grote open leefruimte én een gezellige stadstuin!

Het appartement is gelegen aan de achterzijde van het gebouw, beschikt over een ruime garage (ingang Stationsstraat) en een praktische fietsberging. Vanuit de open leefruimte en de twee slaapkamers heb je onmiddellijke toegang tot de onderhoudsvriendelijke stadstuin met twee terrassen. Daarnaast is er een praktische berging, een dressing, een sas, een gastentoilet, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het volledige appartement is rolstoeltoegankelijk. 

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en is afgewerkt met kwalitatieve materialen. In de leefruimte, de keuken, sas, dressing én in de twee slaapkamers zijn ingemaakte kasten voorzien. Onze interieurvormgevers hebben gekozen voor een uniforme look van alle ruimtes met een mooie balans tussen witte/beige kleuren in combinatie met hout en zwarte accenten. Het volledige appartement is geschilderd én beschikbaar bij akte. 

Wil je een kijkje nemen? Bel Ewout op 0497 588 888 voor een afspraak!

Interesse of een vraag?

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
01
1
127.49 m2
download icon
appartement
grond + constructie
Instapklaar
€ 376.000
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Maldegem, Mottedreef 7

Nieuw project met 10 halfopen nieuwbouwwoningen in een nieuwe doodlopende straat.

Meer info
Project in de buurt

Adegem, Staatsbaan

Moderne halfopen woningen, gelegen in een doodlopende zijstraat naast Alibi Trends te Adegem.

Meer info
Project in de buurt

Adegem, Dorp (Hof Ter Walle)

Fase 1 project Hof Ter Walle - Residentie Tricojoca: 2 appartementsgebouwen met elk 14 wooneenheden.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief