U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

10 nieuwbouwwoningen
rustig gelegen te Lokeren

De tweede fase van ons project op de splitsing van de Pastorijstraat en de Papestraat bestaat uit 10 nieuwbouwwoningen. Deze woningen worden gebouwd in de doodlopende zijstraat van de Papestraat. 

Het project vormt een harmonieus geheel met eenzelfde moderne architectuur. Kenmerkend zijn de strakke lijnen, grote glaspartijen en tijdloze materialen. In iedere woning hebben we gezorgd voor optimale woningindelingen met een inpandige garage én een vaste trap naar de zolder waar perfect een extra slaapkamer kan gemaakt worden. 

De interieurafwerking is 100% op maat. Je kiest dus zelf alle afwerkingsmaterialen, keuken, badkamer, vloeren, technieken,... De volledige woning wordt tot in de puntjes afgewerkt. Wij coördineren de werken zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de opvolging en uitvoering. 

De nabije omgeving

Ondanks de rustige ligging is alles dichtbij. 750m naar de dichtsbijzijnde supermarkt (Corluyt), 2,3km naar het station, 3km naar de markt van Lokeren en 5km naar de oprit van de E17

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
08
  • Grondopp.: 230
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee

Prijs: € 404.229 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie

Tijdelijk verlaagd BTW tarief van 6% op facturen t.e.m. 31 december 2022!

Je kan tijdelijk genieten van 6% (i.p.v. 21%) BTW bij de afbraak én heropbouw van een nieuwbouwwoning voor facturen uitgeschreven t.e.m. 31 december 2022. In dit project kunnen de loten met het blauwe 6% label in aanmerking komen voor het verlaagde BTW tarief van 6% ( i.p.v. 21%).

Icon BTW
Bekijk hier
de regels en voorwaarden
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
08
3
230 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
6%€ 404.229
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Waasmunster, Molenstraat

5 luxueuze nieuwbouwappartementen met 1 tot 2 slaapkamers. Schrijf nu in op de wachtlijst!

Meer info
Project in de buurt

Hofstade, Bieststraat

Rustige verkaveling nabij Aalst. Laatste lot voor open bebouwing met moderne architectuur te koop.

Meer info
Project in de buurt

Lebbeke, Korte Weversstraat

Project met 24 nieuwbouwwoningen waarvan 22 halfopen en 2 gesloten bebouwingen.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief