U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

5 moderne nieuwbouwwoningen
in Lievegem nabij Gent

In de tweede fase van ons project te Lievegem (Lovendegem) Grote Baan bouwen we 5 moderne woningen. De woningen zijn vooraf ontworpen met een optimale indeling met véél lichtinval, open leefruimtes, 3 of 4 slaapkamers en een garage of carport. 

De interieurafwerking is volledig op maat en kies je a.d.h.v ons uitgebreid lastenboek. Alle interieurkeuzes (vloeren, badkamer, binnendeuren, keuken,...) worden, aan de hand van vooropgestelde budgetten, gekozen in onze toonzaal te Eeklo of bij één van onze partnertoonzalen in de buurt. 

Liever zelf bepaalde werken uitvoeren of de woning vanaf een bepaalde fase zelf afwerken? Bij Huysman Bouw is alles bespreekbaar. Onze bouwadviseur staat steeds open voor alle vragen. 

De nabije omgeving

Deze woningen zijn gelegen in een zijstraat van de Grote Baan (Bredestraat) op een boogscheut van het centrum van Lovendegem. Daarnaast is het slechts enkele minuten rijden naar de belangrijkste verbindingswegen R4, E40, E17 én het centrum van Gent

In Lievegem kan je op vele plekken genieten van gezellige restaurantjes, mooie terrassen, rustige fiets- en wandelroutes, leuke evenementen,... want: Lievegem leeft! 

 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
05
  • Grondopp.: 372.9
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee

Prijs: € 410.303 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie

Tijdelijk verlaagd BTW tarief van 6% op facturen t.e.m. 31 december 2022!

Je kan tijdelijk genieten van 6% (i.p.v. 21%) BTW bij de afbraak én heropbouw van een nieuwbouwwoning voor facturen uitgeschreven t.e.m. 31 december 2022. In dit project kunnen de loten met het blauwe 6% label in aanmerking komen voor het verlaagde BTW tarief van 6% ( i.p.v. 21%).

Icon BTW
Bekijk hier
de regels en voorwaarden
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
05
4
372.9 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
6%€ 410.303
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Lovendegem, Verkortingsweg

Praktische moderne halfopen nieuwbouwwoning met zuidgerichte tuin vlakbij het centrum van Lovendegem.

Meer info
Project in de buurt

Sleidinge, Weststraat (2 loten)

Moderne halfopen nieuwbouwwoningen met grote tuin! De interieurafwerking is 100% op maat!

Meer info
Project in de buurt

Evergem, Ralingen

6 moderne en 4 landelijke nieuwbouwwoningen in Evergem. Schrijf nu in op de wachtlijst!

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief