U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Woonproject met 15 woningen
vlakbij Liederkerke bos!

In deze nieuwe verkaveling is het iedere dag genieten, van je tuin én het omliggende groen. De verkaveling is gelegen op 350m van Liedekerkebos. In dit 200 hectare bosgebied met verschillende wandelpaden, een picknickweide, uitgebreide speelfaciliteiten en aparte hondenzone is het voor jong en oud iedere dag genieten. Ondanks de zeer rustige ligging, zijn er meerdere winkels dichtbij (Colruyt LiedekerkeDelhaize Denderleeuw, ...) en bereik je met de wagen in 10 minuten (5km) de oprit van de E40 in Affligem. Neem je het openbaar vervoer? Binnen de 5 minuten ben je aan het station van Liedekerke. Kortom, alles dichtbij!

Laatste halfopen woningen in opbouw! 

De laatste beschikbare woning op lot 19 is ondertussen in volle opbouw. De woning heeft een open én ruime leefruimte met veel lichtinval. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een dressing en een badkamer met bad+douche. De zolder is toegankelijk met een vaste trap. Hier kan dus nog perfect een 4e slaapkamer gemaakt worden. 

De interieurafwerking van deze woning blijft 100% op maat. Je kiest dus zelf alle afwerkingsmaterialen, keuken, badkamer, vloeren, technieken,... . Onze interieurvormgevers begeleiden je doorheen het volledige keuzeproces. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
19
  • Grondopp.: 309.76
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee

Prijs: € 415.109 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
19
3
309.76 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
€ 415.109
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Denderleeuw, Anjelierenlaan - Steenweg

Twee strak moderne woningen op een topligging in Denderleeuw, met inpandige garage en 3 slaapkamers.

Meer info
Project in de buurt

Hofstade, Bieststraat

Rustige verkaveling nabij Aalst. Laatste lot voor open bebouwing met moderne architectuur te koop.

Meer info
Project in de buurt

Lebbeke, Korte Weversstraat

Project met 24 nieuwbouwwoningen waarvan 22 halfopen en 2 gesloten bebouwingen.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief