U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Binnenkort in verkoop
2 nieuwbouwwoningen te Lembeke

In dit nieuwbouwproject zullen we 3 moderne woningen bouwen. Omwille van de TOPligging tussen Lembeke en Eeklo en door de vlotte bereikbaarheid naar de E34 zullen wij van lot 2 onze nieuwe kijkwoning maken. De andere twee woningen zullen te koop aangeboden worden. 

Onze architecten zijn volop bezig met het finaliseren van de ontwerpen. Wat je alvast mag verwachten: doordachte woningontwerpen met grote glaspartijen en 3-5 slaapkamers. Zowel lot 1 als lot 3 zullen uitgerust worden met uiterst energiezuinige technieken zoals zonnepanelen, warmtepomp met vloerverwarming op beide verdiepingen, zonnepanelen, ventilatie D, super isolerende beglazing,... .

Lot 1 is een open bebouwing verbonden met carport aan onze nieuwe kijkwoning. Lot 3 is een open bebouwing met mogelijkheid tot 5 slaapkamers. 

Schrijf nu in op de wachtlijst! 

Geïnteresseerd in één van deze woningen? Bezorg ons jouw contactgegevens door het formulier op deze pagina in te vullen en wij brengen je als eerste op de hoogte als de verkoop van start gaat. 

Interesse of een vraag?

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Eeklo, Oostveldstraat 203

2 halfopen moderne nieuwbouwwoningen op ruime percelen van +- 820m2. Optimale planindelingen!

Meer info
Project in de buurt

Kaprijke, Plein (F2)

4 moderne nieuwbouwwoningen met carport en tuinberging. Achteraan private garageweg met 8 garages.

Meer info
Project in de buurt

Eeklo, Pokmoere

Halfopen nieuwbouwwoningen met carport en 3-4 slaapkamers. Rustige ligging aan Provinciaal domein "Het Leen"

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief