U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

NIEUW in verkoop
2 nieuwbouwwoningen te Lembeke

In dit nieuwbouwproject zullen we 3 moderne woningen bouwen. Omwille van de TOPligging tussen Lembeke en Eeklo en door de vlotte bereikbaarheid naar de E34 zullen wij van lot 2 onze nieuwe kijkwoning maken. De andere twee woningen worden te koop aangeboden. 

Lot 1 is een open bebouwing verbonden met carport aan onze nieuwe kijkwoning. Lot 3 is een open bebouwing met mogelijkheid tot 5 slaapkamers. 

Energiezuinig wonen & afgewerkt 100% op maat! 

Onze architecten zorgden voor een doordacht woningontwerp met 100% functionele ruimte! Daarbovenop kan je rekenen op een hoogwaardige afwerking op maat in combinatie met energiezuinige technieken. Onze woningen worden standaard E10 afgewerkt waardoor je naast een lage energiekost ook nog eens 5 jaar lang kan genieten van 100% korting op de onroerende voorheffing. 

Meer info? Bezorg ons jouw gegevens via het formulier op deze pagina en wij bezorgen je zo snel mogelijk alle informatie! 

 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
01
  • Grondopp.: 812.49
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Nee
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: grond + constructie
Prijs vanaf: €597.218
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Eeklo, Oostveldstraat 306

Zuidgericht lot bouwgrond van 799m². Mogelijkheid om zelf te bouwen of te kiezen voor onze sleutel-op-de-deur formule.

Meer info
Project in de buurt

Eeklo, Oostveldstraat 203

2 halfopen sleutel-op-de-deur woning waarbij lot 02 ook als bouwgrond (zonder bouwverplichting) mag verkocht worden. Grote percelen van +- 825m2.

Meer info
Project in de buurt

Lembeke (Kaprijke), Ledestraat 33

Nieuwbouwvilla op ruim zuidgericht perceel van +- 1442m2. Topligging vlakbij het centrum, de Lembeekse bossen en nabij de oprit E34 Knokke-Antwerpen.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief