U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Het Azaleapark:
luxueus wonen in het groen

19 luxueuze villa’s op een unieke ligging vlakbij de Lembeekse bossen. De nieuwe verkaveling bevindt zich op de vroegere site van Michel Gregoir: één van de gerenommeerdste azaleakwekers van ons land. Authentieke kasseien en groene straatelementen voegen gezelligheid toe in de veilige en doodlopende straat.

In de verkaveling bouwen we een mooie variatie van zowel landelijke, hedendaagse als moderne architectuur. Iedere villa heeft een eigen tuin en oprit, heeft minstens 3 slaapkamers, open leefruimtes  en wordt afgewerkt met luxueuze materialen. De architectuur van elke vrijstaande woning is uniek. Tegelijk zorgen uitgekiende materialen en afwerkingen voor een rustgevende omgeving.

De 2 laatste beschikbare woningen hebben een modern/hedendaagse architectuur en zijn in volle opbouw. Je zorgt zelf voor de finishing touch doordat de volledige interieurafwerking 100% vrij te kiezen is a.d.h.v vooraf bepaalde budgetten in het lastenboek. 

Ontdek meer over het project op www.azaleapark.be

Ligging

De Lembeekse bossen bevinden zich op amper 600 van je voordeur. Dat is 305 hectare ongerepte natuur, klaar om te ontdekken.  Boodschappen in Eeklo, het AZ Alma in Eeklo, een vlotte rit richting Gent of een uitstapje naar de  Belgische kust? In Lembeke geniet je van de rust én van een vlotte mobiliteit. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
15
  • Grondopp.: 429
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee

Prijs: € 426.340 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
15
3
429 m2
download icon
woning
grond + constructie
WWD
€ 426.340
icoon rondleiding
17
3
434 m2
download icon
woning
grond + constructie
WWD
€ 427.645
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Lievegem / Waarschoot, Hendrik Consciencelaan

Kindvriendelijke woonbuurt met een divers aanbod van energiezuinige nieuwbouwwoningen.

Meer info
Project in de buurt

Eeklo, Zandvleuge-Zandrugweg

Laatste moderne woning met 3 slaapkamers in afwerkingsfase! Oplevering voorzien in juni 2021.

Meer info
Project in de buurt

Lievegem / Waarschoot, Legevoorde

1 zeer ruime open bebouwing met inpandige garage op een rustige ligging nabij centrum Waarschoot.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief