U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Kindvriendelijk wonen
in Lebbeke

In deze nieuwe verkaveling bouwen we een gevarieerd aanbod van landelijke, hedendaagse én moderne woningen. De interieurafwerking van iedere woning is 100% op maat. Je kiest dus zelf alle afwerkingsmaterialen, keuken, badkamer, vloeren, technieken,... .  Zo maak je van je nieuwe huis, een, echte (t)huis.  Samen overlopen we en bepalen we de afwerking aan de hand van budgetten waarmee je later alle keuzes kan maken.  Wij coördineren alle werken zodat je je zich geen zorgen hoeft te maken over de opvolging en uitvoering. 

We zorgden voor veel variatie in deze kindvriendelijke woonwijk. De koppelwoningen op de loten 1 t.e.m.5 zijn ontworpen met landelijke architectuur. Alle andere woningen in deze verkaveling hebben een hedendaagse bouwstijl. Er zijn zowel woningen met 3 of 4 slaapkamers, een dressing, vaste trap naar de zolder, inpandige garage of caport. 

De nabije omgeving

Op 1 km van het centrum van Lebbeke realiseren we binnenkort dit nieuw woonproject bestaande uit 24 duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen. Vanuit de verkaveling is het slechts 2 km naar het Station en woon je vlakbij verschillende winkels. 

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Hofstade, Bieststraat

Rustige verkaveling nabij nabij Aalst. Laatste lot voor open bebouwing met moderne architectuur te koop.

Meer info
Project in de buurt

Hamme, Loystraat / Sportpleinstraat

Laatste INSTAPKLARE halfopen nieuwbouwwoning te koop, gelegen aan Loystraat in Hamme.

Meer info
Project in de buurt

Denderleeuw, Anjelierenlaan - Steenweg

Twee strak moderne woningen op een topligging in Denderleeuw, met inpandige garage en 3 slaapkamers.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief