U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Bouwen met vertrouwen
100% op maat!

Diversiteit is een eigenschap die onze projecten wel vaker kenmerkt. Voor de open bebouwingen, is er volledig vrije keuze van architectuur. Bij de halfopen woningen laten we de keuze van de bouwstijl aan de eerste bouwer van de tweewoonst, de aanpalende woning ontwerpen we dan in dezelfde stijl. 

We zoeken samen uit wat jouw wensen en verwachtingen zijn. We bespreken verschillende bouwplannen, de mogelijkheden en de budgetten voor de afwerking. Nadien ontwerpen we een plan 100% op maat en bezorgen je een voorontwerp met gepersonaliseerd lastenboek en bijhorende prijsofferte.

Ligging

Het project is gelegen nabij het centrum van Landegem (deelgemeente van Nevele) ter hoogte van Haarkensstraat huisnr. 11 Op 10 min met de wagen bereik je de E40 (Nevele) en het station van Landegem (lijn: Brugge-Gent) ligt op fietsafstand. Ook winkels, scholen en bushaltes bevinden zich in de zeer nabije omgeving.

Interesse of een vraag?

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
05
4
462.16 m2
-
woning
enkel grond
Te koop
Op aanvraag

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Vosselare, Koestraat

Binnenkort in verkoop: 8 halfopen nieuwbouwwoningen in (Deinze) Vosselare. Schrijf in op de wachtlijst!

Meer info
Project in de buurt

Lievegem / Lovendegem, Grote Baan

Fase 2: 5 moderne nieuwbouwwoningen, gelegen vlakbij het centrum van Lovendegem en alle verbindingswegen.

Meer info
Project in de buurt

Lievegem / Waarschoot, Legevoorde

1 zeer ruime open bebouwing met inpandige garage op een rustige ligging nabij centrum Waarschoot.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief