U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Ruime gezinswoning
met interieurafwerking op maat

Deze woning zal gebouwd worden in een rustige nieuwbouwwijk met 11 loten. De 10 andere woningen in dit project werden op maat van de klant ontworpen en zijn ondertussen allemaal opgeleverd. Onze architecten stellen voor dit laatste lot graag een eigen ontwerp voor: een zeer ruime gezinswoning met hedendaagse architectuur. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een dressing en een bureau op het gelijkvloers is er hier aan ruimte geen gebrek! 

In het lastenboek en de vooropgestelde prijs zijn ruime budgetten voor de afwerking opgenomen. Onder begeleiding van onze interieurvormgevers kan de woning tot in de kleinste details gepersonaliseerd worden. Wij coördineren de uitvoering van je nieuwbouwproject van a tot z. Standaard is de woning sowieso voorzien van alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming op beide verdiepingen, ... .

Ligging en nabije omgeving 

Het project is gelegen nabij het centrum van Landegem (deelgemeente van Deinze) ter hoogte van Haarkensstraat huisnr. 11 Op 10 min met de wagen bereik je de E40 (Nevele) en het station van Landegem (lijn: Brugge-Gent) ligt op fietsafstand. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
05
  • Grondopp.: 462.16
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee

Prijs: € 712.086 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
05
4
462.16 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
€ 712.086
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Vosselare, Koestraat

8 halfopen nieuwbouwwoningen met strak moderne architectuur op een toplocatie in Vosselare (Deinze) .

Meer info
Project in de buurt

Lievegem / Waarschoot, Legevoorde 42

Luxueus wonen in Lievegem: project met 2 villa's: 1 moderne woning, 1 villa in de Franse Manoir bouwstijl.

Meer info
Project in de buurt

Evergem, Ralingen

6 moderne en 4 landelijke nieuwbouwwoningen. Fase 1 (6 woningen) in verkoop!

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief