U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Laatste nieuwbouwwoning
vlakbij centrum Kortemark

In deze rustige Huysman Bouw woonwijk hebben we deze 4 moderne halfopen nieuwbouwwoningen gebouwd. De woningen zijn gelegen vlakbij het centrum van Kortemark, het station en de A17.

De moderne architectuur in combinatie met tijdloze gevelmaterialen zorgen voor een klassevolle uitstraling. In iedere woning hebben we gezorgd voor open en ruime leefruimtes met veel lichtinval. Met een inpandige garage, een ruime bijkeuken, berging aan de keuken én een praktische zolder heb je aan opbergruimte geen gebrek. 

Energiezuinig wonen

Alle woningen zijn in volle opbouw. 3 woningen werden reeds verkocht. De laatste halfopen bebouwing zal afgewerkt worden met tijdloze en kwalitatieve materialen. Niet enkel over de afwerking, ook de technieken werd goed nagedacht! De woning is voorzien ruime afwerkingsbudgetten en tal van energiezuinige technieken: standaard is een warmtepomp en vloerverwarming op het gelijkvloers + verdieping inbegrepen. Benieuw naar het volledige lastenboek? Contacteer ons om het volledige dossier te ontvangen. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
15
  • Grondopp.: 345
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: grond + constructie
Prijs vanaf: €371.608
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Gits (Hooglede), Middenstr-Tillostr-V.Maerlantstr

Landelijk gelegen nieuwbouwproject met 6 halfopen sleutel-op-de-deur woningen. Keuze uit moderne of landelijke architectuur.

Meer info
Project in de buurt

Roeselare, Populierstraat

Nieuwbouwproject met 22 strak moderne en energiezuinige woningen (3-4 slaapkamers). Loten 17-22 nu in verkoop!

Meer info
Project in de buurt

Wingene, Wulfhoekstraat

Project in opbouw: nog 2 halfopen bebouwingen met moderne architectuur beschikbaar.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief