U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Moderne open bebouwing
in Hofstade nabij Aalst

De verkaveling is een modern project waarbij iedere cluster van woningen op elkaar is afgestemd. Hierdoor vormt de verkaveling één mooi, modern geheel. De laatste beschikbare woning op LOT 1 is een ruime open bebouwing op 599m2 grond.

De woning wordt gekenmerkt door een strak moderne architectuur. De gekozen materialen zorgen voor een luxueuze én tijdloze uitstraling. Je zorgt echter zelf voor de finishing touch want de interieurafwerking is 100% op maat.  Ondertussen is de woning in volle opbouw.

Standaard is deze woning voorzien van alle energiezuinige technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming op beide verdiepingen, ventilatie D, zonnepanelen,... . 

Ligging en nabije omgeving

Het moderne project is gelegen in de Bieststraat in Hofstade (Aalst) op 350 m van de N406 die loopt van Aalst naar Dendermonde. Het centrum van Aalst, verschillende winkels,... het ligt allemaal vlakbij. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
01
  • Grondopp.: 599
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee

Prijs: € 605.325 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat*
Status
Prijs*
01
3
599 m2
download icon
woning
inst. afgewerkt
Te koop
€ 605.325
icoon rondleiding

* inst. afgewerkt = grond + instapklaar afgewerkte wooneenheid. wwd afgewerkt = grond + wind-en waterdicht afgewerkte wooneenheid. chape & pleister = grond + tot chape & pleisterwerken (incl. elektriciteit + sanitair) afgewerkte woning.
* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Lebbeke, Korte Weversstraat

Project met 24 nieuwbouwwoningen waarvan 22 halfopen en 2 gesloten bebouwingen.

Meer info
Project in de buurt

Erpe-Mere (Vlekkem), Windmolenstraat

4 halfopen nieuwbouwwoningen op ruime percelen van +- 500m2. Strategische ligging met vlotte verbinding naar de E40.

Meer info
Project in de buurt

Denderleeuw, Anjelierenlaan - Steenweg

11 moderne nieuwbouwwoningen met 3-4 slaapkamers, energiezuinige technieken en een interieurafwerking 100% op maat.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief