U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Nieuwbouwwoning in afwerking
te Heule vlakbij Kortrijk

Alle woningen werden ontworpen door architectenburo Berkein uit Aalter. Ze zorgden voor een mooie variatie tussen landelijke en moderne woningen. Niet alleen de oriëntatie, functionaliteit, licht én ruimte spelen een prominente rol in de ontwerpen, ook de verbondenheid met de omgeving. 

De afwerking van lot 30 is ondertussen ook opgenomen in de planning. Onze interieurvormgevers maakten hier alle interieurafwerkingskeuzes in functie van de architectuur en de ruimtes. Benieuwd naar hun keuzes? Onze bouwadviseur geeft je graag een volledig overzicht van de afwerkingsmaterialen. 

Het project en de nabije omgeving

 Op een kilometer in vogelvlucht van ‘Buda’, het creatief kloppend hart van Kortrijk, bouwen wij op de hoek van de Molenstraat met de Jakob Vandervaetstraat een gezellige woonbuurt met 35 halfopen en gesloten gezinswoningen. De doodlopende straat met groenzone garandeert een rustige omgeving voor spelende kinderen. Het station ligt vlakbij (2,5 km, of 7 minuten met de fiets), de R8: de ring rond Kortrijk (1.6km, 4 minuten met de wagen) en brengt je vlot naar de E17, E403, A19. De alledaagse boodschappen doe je gemakkelijk met de fiets!

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
30
  • Grondopp.: 177
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee

Prijs: € 295.041 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
30
3
177 m2
download icon
woning
grond + constructie
WWD
€ 295.041
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Roeselare, Populierstraat

22 moderne nieuwbouwwoningen vlakbij het centrum van Roeselare. Schrijf nu in op de wachtlijst!

Meer info
Project in de buurt

Zulte (Olsene), Oliebergstraat 50

Twee moderne woningen vlakbij Zulte, met grote tuin, carport en praktische indeling.

Meer info
Project in de buurt

Wingene, Wulfhoekstraat

Project met 8 halfopen bebouwingen en 1 open bebouwing met moderne architectuur.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief