U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Modern wonen vlakbij
het provinciaal domein De Gavers

Onze architecten zorgden voor een modern én verfrissend ontwerp van dit project. Kenmerkend zijn de strakke lijnen, uniforme uitstraling én de witte materialen. Iedere woning wordt gebouwd op een ruim zuidgericht perceel (525m2 - 978m2) en heeft een optimale woningindeling met 3 slaapkamers. Lot 1 en lot 8 zijn woningen met een inpandige garage, dressing en een vaste trap naar de zolder (vierde slaapkamer mogelijk). De andere woningen zijn voorzien van een carport en een uitschuifbare zoldertrap.

Achteraan de percelen wordt ook het stuk landbouwgrond te koop aangeboden. Infomeer gerust bij de bouwadviseur naar de mogelijkheden. 

De omgeving

De woningen zijn gelegen vlak aan de ingang van het provinciaal domein De Gavers. Dat is elke dag een beetje vakantie: wandelen en fietsen door het bos, sporten op het water,... voor jong en oud valt er hier elke dag iets te beleven. Het centrum van Geraarsbergen met scholen, winkels én het station ligt op 4.3km van het project. Ook Brussel (36km) en Aalst (23km) zijn vlot bereikbaar. 

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Herzele, Lindestraat

Nieuwe residentiële verkaveling in het centrum van Herzele met 32 moderne halfopen woningen.

Meer info
Project in de buurt

Borsbeke, Vogelenzangstraat

2 bouwgronden voor open bebouwing op een topligging in Borsbeke. Ontwerp 100% op maat.

Meer info
Project in de buurt

Denderleeuw, Anjelierenlaan - Steenweg

Twee strak moderne woningen op een topligging in Denderleeuw, met inpandige garage en 3 slaapkamers.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief