U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Fase 1: 6 halfopen
nieuwbouwwoningen te Evergem

In dit project bouwen we een gevarieerd aanbod van landelijke en moderne koppelwoningen. In de eerste fase lanceren we 6 woningen (lot 1-4 & lot 7-10).

Onze architecten zorgden voor een optimale planindeling met open leefruimtes, inpandige garage of carport en minstens 3 slaapkamers. Er zijn ook woningen voorzien met een vaste trap naar de zolder, waardoor er perfect een 4e slaapkamer kan gemaakt worden. 

De woningen worden gebouwd op grote percelen van gemiddeld 500m2 met een perfect zuidelijke oriëntatie.  Later zal er achteraan de percelen een bufferbos gebouwd worden. Aan de achterkant zijn dan ook grote raampartijen voorzien om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht op het achterliggende groen. 

De interieurafwerking is 100% op maat. In het lastenboek en de vooropgestelde prijs zijn ruime budgetten voor de afwerking opgenomen. Onder begeleiding van onze interieurvormgevers kan de woning dus tot in de kleinste details gepersonaliseerd worden.  De woningen zijn sowieso voorzien van alle moderne technieken: standaard is een warmtepomp en vloerverwarming inbegrepen. 

Ligging

De woningen worden gebouwd op de percelen t.h.v. nr 141 te Ralingen (rechts van nr. 141) op 2km van het centrum van Evergem.  Vanaf het project bereik je vlot de R4 te Gent.  

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
02
  • Grondopp.: 503.26
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: grond + constructie
Prijs vanaf: €509.995
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Evergem, Boordekens

In een eerste fase bouwen we 6 moderne en 4 landelijke energiezuinige woningen met carport.

Meer info
Project in de buurt

Evergem, Elslo - Venhoute

Nieuwbouwproject met 34 woningen. Mix van landelijke en moderne architectuur. Laatste fase nu in verkoop!

Meer info
Project in de buurt

Sleidinge (Evergem), Dorp - Res. Green Square

Residentie Greensquare: wonen onder de kerktoren van Sleidinge! Project met 35 appartementen en 1 handelsruimte.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief