U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Fase 1: 11 nieuwbouwwoningen
met landelijke of moderne architectuur

Dit nieuwbouwproject van Kloosterhove (onderdeel van Groep Huysman) wordt gerealiseerd tussen Elslo en Venhoute, op 1km van het centrum van Evergem. In totaal worden hier 34 woningen gebouwd, in 3 verschillende fases. Tot fase 1 behoren de loten 1 t.e.m. 4, loten 16 t.e.m. 19 en de loten 26 t.e.m.28.

Er is gekozen voor een architecturaal geheel van zowel landelijke als moderne woningen. Door gebruik te maken van verschillende gevelaccenten hebben de woningen hun eigen unieke uitstraling. 

Onze architecten zorgden ook voor doordachte planindelingen waarbij de bewoonbare oppervlakte optimaal benut wordt. Bovendien zijn de woningen ook voorzien van alle moderne technieken: standaard is een warmtepomp en vloerverwarming op beide verdiepingen inbegrepen. 

Interieurafwerking op maat

De interieurafwerking is 100% op maat. Aan de hand van de ruime budgetten in het lastenboek kies je zelf alle afwerkingsmaterialen. Onze interieurvormgevers begeleiden je doorheen dit keuzeproces: hierdoor garanderen wij een zorgeloze bouwervaring! 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
01
  • Grondopp.: 373.54
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee

Prijs: € 486.676 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie

Tijdelijk verlaagd BTW tarief van 6% op facturen t.e.m. 31 december 2023!

Je kan tijdelijk genieten van 6% (i.p.v. 21%) BTW bij de afbraak én heropbouw van een nieuwbouwwoning voor facturen uitgeschreven t.e.m. 31 december 2023. In dit project kunnen de loten met het blauwe 6% label in aanmerking komen voor het verlaagde BTW tarief van 6% ( i.p.v. 21%).

Icon BTW
Bekijk hier
de regels en voorwaarden
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
01
3
373.54 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
6%€ 486.676
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Evergem, Ralingen

6 moderne en 4 landelijke nieuwbouwwoningen. Fase 1 (6 woningen) in verkoop!

Meer info
Project in de buurt

Wondelgem, Blauwstraat

Nieuwbouwproject met handelsruimte, 6 appartementen en 2 woningen. Schrijf nu in op de wachtlijst!

Meer info
Project in de buurt

Sleidinge, Weststraat (2 loten)

Moderne halfopen nieuwbouwwoningen met grote tuin! De interieurafwerking is 100% op maat!

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief