U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Fase 1 uitverkocht
Verkoop fase 2 voorzien voor 2023

Dit nieuwbouwproject van Kloosterhove (onderdeel van Groep Huysman) wordt gerealiseerd tussen Elslo en Venhoute, op 1km van het centrum van Evergem. In totaal worden hier 34 woningen gebouwd, in 3 verschillende fases.

De 11 woningen van fase 1 zijn ondertussen uitverkocht (loten 1-4, loten 16-19, loten 26-28). Tot fase 2 behoren 7 woningen (loten 14-15, loten 20-23, lot 24). De verkoop hiervan zal in 2023 opgestart worden. Fase 3 zal volgen in 2024.

Er is gekozen voor een architecturaal geheel van zowel landelijke als moderne woningen. Door gebruik te maken van verschillende gevelaccenten hebben de woningen hun eigen unieke uitstraling. Onze architecten zorgden ook voor doordachte planindelingen waarbij de bewoonbare oppervlakte optimaal benut wordt. 

Wil jij hier later thuiskomen? 

Schrijf je dan zeker in op de wachtlijst! Bezorg ons je gegevens door het contactformulier op deze pagina in te vullen en van zodra we de verkoop van fase 2 opstarten brengen we je als eerste op de hoogte! 

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Evergem, Ralingen

6 moderne en 4 landelijke nieuwbouwwoningen. Fase 1 (6 woningen) in verkoop!

Meer info
Project in de buurt

Wondelgem, Blauwstraat

Nieuwbouwproject met handelsruimte, 6 appartementen en 2 woningen. Schrijf nu in op de wachtlijst!

Meer info
Project in de buurt

Sleidinge, Weststraat 174

Instapklaar afgewerkte nieuwbouwwoning vlakbij het dorp van Sleidinge. Kom jij hier binnenkort thuis?

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief