U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

39 nieuwe woningen op topligging

Stap binnen in ons fascinerende nieuwbouwproject, waar we met trots 39 open en halfopen woningen aanbieden. Deze diverse gemeenschap combineert het beste van landelijk en modern wonen, met de nadruk op energiezuinigheid. In de eerste fase introduceren we met trots 10 halfopen woningen met carport (lot 1-4 & lot 11-16).

Onze getalenteerde architecten hebben gezorgd voor een doordachte planindeling met open leefruimtes, minimaal 3 slaapkamers, en de mogelijkheid voor een vaste trap naar de zolder (eventueel een 4e slaapkamer). Carports voor de wagens maken het plaatje compleet.

De interieurafwerking is volledig op maat, waarbij het lastenboek en de vooropgestelde prijs ruime budgetten bevatten voor personalisatie. Met begeleiding van onze interieurvormgevers kunt u elk detail naar wens aanpassen. Onze woningen zijn standaard uitgerust met alle moderne technologieën, waaronder een warmtepomp en vloerverwarming, ventilatie type D, zonnepanelen, en meer.

De locatie van dit woonproject is ongeëvenaard, met een mobiliteitscore die top is. Tram, trein, bus - alles is op loopafstand bereikbaar. Met de fiets sta je in 5 minuten in het centrum van Evergem of in 25 minuten in het bruisende hart van Gent. Voor wie vaak met de auto reist, bereik je in slechts 5 minuten de R4. Hier woon je te midden van groen, dicht bij tal van voorzieningen, winkels en werkgelegenheid.

De toegang tot het project bevindt zich aan de Schoonstraat en via Boordekens, en biedt een vlotte verbinding naar het centrum van Evergem en de R4 in Gent. Maak deel uit van deze bruisende gemeenschap waar wonen synoniem staat voor comfort, duurzaamheid en moderniteit. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek jouw toekomstige thuis!

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
03
  • Grondopp.: 268
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Nee
  • Verkavelingsvergunning: Nee
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: grond + constructie
Prijs vanaf: €423.394
Meer informatie?

Woning met 4 slaapkamers

Prijs omvat: grond + constructie
Prijs vanaf: €435.724
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Evergem, Ralingen

6 moderne en 4 landelijke nieuwbouwwoningen. Fase 1 (6 woningen) in verkoop!

Meer info
Project in de buurt

Evergem, Elslo - Venhoute

Nieuwbouwproject met 34 woningen. Mix van landelijke en moderne architectuur. Laatste fase nu in verkoop!

Meer info
Project in de buurt

Sleidinge (Evergem), Dorp - Res. Green Square

Residentie Greensquare: wonen onder de kerktoren van Sleidinge! Project met 35 appartementen en 1 handelsruimte.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief