U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Binnenkort in verkoop te Ertvelde:
energiezuinige nieuwbouwwoningen

Tussen de Eeklostraat en de Benninckstraat te Ertvelde vind je dit nieuwbouwproject met 47 woningen. In de eerste fase van het project zullen we de loten 1 t.e.m. 5, de loten 11 t.e.m. 25 en lot 28 te koop aanbieden. 

Het project wordt een architecturaal geheel van moderne woningen ontworpen door CAS architecten. De strakke lijnen en moderne gevelmaterialen zorgen voor een uniforme, rustgevende en unieke uitstraling. Alle woningen zullen uitgerust worden met ultra energiezuinige technieken en zijn voorzien van een optimale planindeling waarbij geen enkel hoekje onbenut blijft. 

Schrijf je in op de wachtlijst! 

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden als fase 1 in verkoop gaat? Bezorg ons jouw gegevens door het contactformulier op deze pagina in te vullen en wij bezorgen je voor de officiële start van de verkoop alle informatie (plannen - prijzen - lastenboek). 

Interesse of een vraag?

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Lembeke, Gentweg

Wonen vlakbij de Lembeekse bossen! Gepersonaliseerd ontwerp mogelijk. Energiezuinige technieken (E20), inclusief ALL-IN afwerking.

Meer info
Project in de buurt

Sleidinge, Dorp (Res.Green Square)

Residentie Greensquare: wonen onder de kerktoren van Sleidinge! Project met 35 appartementen en 1 handelsruimte.

Meer info
Project in de buurt

Bassevelde, Eendrachtstraat-Rozemarijnstraat

1 open en 2 moderne halfopen nieuwbouwwoningen, gelegen vlakbij het charmante dorp van Bassevelde.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief