U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

2 nieuwbouwwoningen op een
topligging in Denderleeuw

Aan de Steenweg te Denderleeuw starten we binnenkort met de bouw van twee woningen met moderne architectuur. De woningen worden gekenmerkt door strakke lijnen, tijdloze materialen en grote glaspartijen. Onze architecten zorgden voor open leefruimtes met veel lichtinval, voldoende opbergmogelijkheden, een inpandige garage, 3 slaapkamers én een dressing. 

Je zorgt zelf voor de finishing touch van de woning want de interieurafwerking is 100% op maat. Samen met de bouwadviseur overloop je en bepaal je de interieurafwerking aan de hand van budgetten waarmee je later de keuzes kan maken. 

De nabije omgeving

De woningen worden gebouwd aan de Steenweg te Denderleeuw tussen de huisnummers 410 en 428. Deze twee moderne woningen zijn gelegen in een residentiële omgeving nabij alle voorzieningen. Het centrum van Denderleeuw is vlakbij met zowel vele lokale handelaars als verschillende grootwarenhuizen.  

Eén van de troeven van Denderleeuw is de centrale ligging en vlotte bereikbaarheid. De oprit van de E40 ligt op slechts 5.8 km van de woningen. Daarnaast heeft Denderleeuw het tweede grootste station van België ( op slechts 800m met de fiets ). Van hieruit reis je vlot naar zowel Gent, Brussel als Kortrijk én Oostende. 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
02
  • Grondopp.: 451
  • Bouwstijl: ligt vast
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Ja
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee

Prijs: € 405.588 ( grond + constructie)

Prijzen & informatie
Lot
Slpk.
Grondopp.
Plan
Bouwtype
Prijs omvat
Status
Prijs
02
3
451 m2
download icon
woning
grond + constructie
Te koop
€ 405.588
icoon rondleiding

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Xavier Ally
Bouwadviseur

Xavier Ally

Gsm: 0497/59.99.95
Contacteer Xavier
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Liedekerke, Esdoornlaan

Woonproject met 12 halfopen en 3 open bebouwingen met zowel moderne als landelijke architectuur.

Meer info
Project in de buurt

Hofstade, Bieststraat

Rustige verkaveling nabij Aalst. Laatste lot voor open bebouwing met moderne architectuur te koop.

Meer info
Project in de buurt

Herzele, Lindestraat

Nieuwe residentiële verkaveling in het centrum van Herzele met 32 moderne halfopen woningen.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief