U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Luxueuze nieuwbouwvilla's
100% op maat

Dit nieuwbouwproject met 2 loten voor open bebouwingen is gelegen vlakbij de dorpskern van Landegem. Vanop de percelen geniet je van een subliem uitzicht op het achterliggende Schipdonkkanaal. 1 perceel bouwgrond wordt te koop aangeboden met een luxueuze, moderne nieuwbouwvilla. 1 perceel kan ZONDER bouwverplichting met Huysman Bouw aangekocht worden. Dit biedt de mogelijkheid om zelf op deze grond jouw droomwoning te bouwen. 

Liever toch zorgeloos bouwen? Onder begeleiding van onze architecten en bouwadviseurs wordt een plan op maat uitgewerkt. We luisteren hiervoor naar jullie wensen en verwachtingen en vertalen dat in een architecturale woning waarbij functionaliteit en charme moeiteloos gecombineerd worden. 

Zorgeloos bouwen

Tijdens het volledige ontwerp- en bouwproces staan onze specialisten ter beschikking. Het ervaren Huysman Bouw team coördineert de uitvoering van het project van A tot Z. 

Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Ewout voor een eerste ontwerp-afspraak! 

Interesse of een vraag?

thumbnail lot
Lotinformatie
Lot
2A
  • Grondopp.: 2457
  • Bouwstijl: vrij te kiezen
  • Risicozone overstromingen: Nee
  • Stedenbouwkundige vergunning: Nee
  • Verkavelingsvergunning: Ja
  • As built attest: Nee
Beschikbare types

Woning met 3 slaapkamers

Prijs omvat: grond + constructie
Prijs vanaf: €965.728
Meer informatie?

* Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

Merendree (Deinze), Kouterslag

een groene omgeving, rustige ligging, verkeersluwe straat, ruime woningen, energiezuinig concept,... Wij hebben waarnaar u op zoek bent! Neem gerust contact voor meer info.

Meer info
Project in de buurt

Vosselare (Deinze), Koestraat

8 halfopen nieuwbouwwoningen met strak moderne architectuur op een toplocatie in Vosselare (Deinze) .

Meer info
Project in de buurt

Zomergem (Lievegem), Karel Lodewijk Ledeganckstr.

2 Bouwgronden met west-oriëntatie op wandelafstand van centrum Zomergem. Percelen van 695m² en 755m² voor open bebouwingen. Vrije keuze architectuur!

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief