U gebruikt een sterk verouderde browser. Hierdoor kan het zijn dat de layout van onze website minder goed wordt weergegeven. Voor een betere gebruikservaring én een betere beveiliging raden wij u aan uw browser te updaten naar een nieuwere versie.

Instapklare
nieuwbouwappartementen

Op de hoek van de Monicastraat en de Nieuwstraat bevindt zich het nieuwbouwproject Residentie Sarah. Het project wordt gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en innovatieve architectuur waarbij bijzonder veel aandacht wordt geschonken aan lichtinval en een optimale ruimtelijke invulling. Dit vlakbij het bruisende centrum van De Haan, op een boogscheut van de kusttram en op wandelafstand van zee,…

Momenteel zijn er nog 2 gelijkvloerse appartementen met 2 slaapkamers te koop. Alle appartementen zijn instapklaar afgewerkt én geschilderd. Wens je alvast een virtuele rondleiding of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons via onderstaand contactformulier of bel Ewout op 0497 588 888.  

De omgeving

Op wandelafstand van het strand (800m), de kusttram (150m) en omringd door gezellige eethuisjes, restaurants en boetieks. Brugge ligt op 15 km (20 minuten met de wagen), de E40 bereikt u eveneens in 20 minuten met de wagen (20 km), de alledaagse boodschappen doet u gemakkelijk te voet of met de fiets.

Ook op zoek naar een garage dichtbij? Op amper 1 minuut wandelen (in de Molendreef) beschikken we nog over enkele garages. Vraag zeker meer info aan uw bouwadviseur!

Interesse of een vraag?

Prijzen & informatie

Tijdelijk verlaagd BTW tarief van 6% op nieuwbouw!

Vanaf 1 januari 2021 kan je tijdelijk genieten van 6% (i.p.v. 21%) BTW bij de afbraak én heropbouw van een nieuwbouwwoning. In dit project komen de loten met het blauwe 6% label in aanmerking voor het verlaagde BTW tarief van 6% ( i.p.v. 21%).

Icon BTW
Bekijk hier
de regels en voorwaarden
Lot
Slpk.
Bew. Opp.
Terras. Opp.
Plan
Prijs omvat
Status
Prijs
0.1
2
88 m2
-
download icon
grond + constructie
Instapklaar
6%€ 255.000
icoon rondleidingicoon rondleiding
0.3
2
95 m2
-
download icon
grond + constructie
Instapklaar
6%€ 280.000
icoon rondleidingicoon rondleiding
P02
-
-
-
enkel grond
Te koop
€ 35.000

* De vermelde prijs is incl. afwerking zoals omschreven in het lastenboek en excl. kosten. Kosten omvatten notariskosten, registratierechten, metingskosten, 21% BTW,…
* De architect en veiligheidscoördinatie is inbegrepen in de prijs van de constructie. Deze prijs is vrijblijvend en enkel ten titel van inlichting, zonder enige contractuele verbintenis. Een verkoop komt slechts tot stand na de wederzijdse ondertekening van de onderhandse verkoopsovereenkomst.

Interesse of nog vragen?
Maak een vrijblijvende afspraak bij je bouwadviseur

We bezorgen je vrijblijvend het volledige dossier en beantwoorden graag al je (technische) vragen. De bouwadviseur zet samen met de kopers de puntjes op de i. Alles om jouw bouwdromen te realiseren!

Bouwadviseur

Paul Dobbels

Gsm: 0495/22 22 11
Contacteer Paul
Ewout Vanden Bussche
Bouwadviseur

Ewout Vanden Bussche

Gsm: 0497/58.88.88
BIV: 503948
Contacteer Ewout
Andere projecten
in de buurt
Project in de buurt

De Haan, Stationsstraat - Res. Marie-Rose

Commerciële handelsruimte en prachtig 3 slaapkamer duplex appartement in het centrum van De Haan.

Meer info
Project in de buurt

De Haan, Bredeweg - Woonerf 'De Blauwe Balie'

Nieuw woonproject met 19 halfopen en gesloten nieuwbouwwoningen in zowel landelijke als moderne bouwstijl.

Meer info
Project in de buurt

De Haan (Klemskerke), Vosseslag

Nog 4 halfopen nieuwbouwwoningen op wandel-en fietsafstand van het strand van De Haan.

Meer info

Blijf op de hoogte
van onze projecten

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief